Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Πολυβόλο τα Διλινάτα 10-0 τον Ηρακλή.... 5 γκολ ο Ντεντλάλα (Εικόνες)


Όπως αναμενόταν, τα Διλινάτα δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, απέναντι στον γηπεδούχο Ηρακλή Πρόννων και πέρασαν με ένα εύκολο διπλό από τα Τζαννάτα. Ένα διπλό με νίκη 10-0! που τους δίνει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης του τοπικού κυπέλλου και κάνει τον επαναληπτικό απλή διαδικασία.
Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη και τα Διλινάτα έδειξαν ότι φέτος θα είναι μια από τις ομάδες φαβορί για τους δυο τίτλους.

Αντίθετα ο Ηρακλής με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση του πάλεψε όσο μπορούσε αλλά, όπως προαναφέραμε η ποιότητα μεταξύ των δυο ομάδων έκανε τη μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ 0-1 με κεφαλιά του Ντεντλάλα, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μουρελάτου.
Δεν πέρασαν 11’ και το σκορ έγινε 0-2 και πάλι με τον Ντεντλάλα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος αμυντικό γύρισμα και αφού πέρασε και τον Κρητικό, θα στείλει την μπάλα με πλασέ στην άδεια εστία.
Στο 17’ ο Μουρελάτος θα πιάσει το διαγώνιο σουτ από δεξιά, ο Κρητικός αποκρούει εξ επαφής και στην επαναφορά της μπάλας ο Ντεντλάλα θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-3 και το δικό του χατ τρικ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ντεντλάλα θα πετύχει καρέ τερμάτων στο παιχνίδι και το 0-4 της ομάδας του, με κοντινό πλασέ μετά την σέντρα από αριστερά του Βουκελάτου.
Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ είναι η σειρά του Γ. Βουκελάτου να χρισθεί σκόρερ, πετυχαίνοντας το 0-5 για τα Διλινάτα με ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε τον Κρητικό, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Το 0-6 για την ομάδα του «Μεγάλου Χωριού» θα πετύχει και πάλι ο Γ. Βουκελάτος με πλασέ στο 52’, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Βαγγελάτου.
Ο Ντεντλάλα στο 60’, μετά από την σέντρα από αριστερά του Κωτατή θα πετύχει το 0-7 της ομάδας του και το δικό του 5ο γκολ στον αγώνα.
Στο 68’ ο Κοσμάτος θα εκμεταλλευθεί νέο αμυντικό λάθος και με πλασέ από κοντά θα πετύχει το 0-8.
Στο 77’ ο ένας από τους πολλούς πιτσιρικάδες της ομάδας, ο Δημ. Αναλυτής με σουτ θα πετύχει το 0-9, ύστερα από πάσα του Φ. Τζωρτζάτου.
Τέλος ο καταιγισμός τερμάτων στα Τζαννάτα θα σταματήσει στο 85’ με το τελικό 0-10 από τον Φ. Τζωρτζάτο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια θα γράψει το σκορ του αγώνα!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(-),Κρητικός, Μηλιαρέσης, Θεοδωράτος (72’ Καμπίτσης Γ.), Διαμαντάτος, Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Καμπίτσης Β. (72’ Πετράτος Ι.), Σακελαρίου, Στάβερης Κ. (69’ Καχρίλας), Πετράτος Θ., Δημητράτος.
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος),Καλαφάτης, Δούρος, Αναλυτής Σ., Μουρελάτος, Νεστερένκο, Κωτατής (68’ Στεφανιώτης), Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Φ., Ντεντλάλα (61’ Κοσμάτος), Τζωρτζάτος Χρ. (62’ Αναλυτής Δ.), Βουκελάτος (58’ Καραντινός).
**** Στα ευχάριστα του σημερινού αγώνα και ανεξάρτητα από το σκορ χαρήκαμε φρεσκάδα και από τις δυο ομάδες. Χαρήκαμε νέα παιδιά των ακαδημιών να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.
Συγκινητική στιγμή όταν οι μικροί Καραντινός-Αναλυτής των Διλινάτων πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας στην μια από αυτές τον προπονητή τους στην παιδική ομάδα. Μακάρι τέτοιες σκηνές να δούμε και σε άλλα παιχνίδια και από άλλες ομάδες.
Εικόνες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου