Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Εντός έδρας ήττες στην πρεμιέρα για τις Μικτές μας από τις αντίστοιχες της Μεσσηνίας


Δεν τα κατάφεραν οι μικτές μας απέναντι σε αυτές της Μεσσηνίας
Ισάριθμες ήττες στα Φαρακλάτα
Άσχημη πρεμιέρα για τις μικτές μας ομάδες, αφού ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με ισάριθμες ήττες από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, σήμερα το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων.
Η ομάδα των παίδων, παρότι είχε αρκετά καλή παρουσία, ωστόσο δέχθηκε μια βαριά ήττα με σκορ 5-0.
Οι Νέοι από την άλλη μετά από ένα καταπληκτικό 30λεπτο και ενώ προηγήθηκαν 2-0 στη συνέχεια και μετά το 2-1 των φιλοξενούμενων, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη. Έτσι η Μεσσηνία είχε την υπεροχή στο υπόλοιπο και κατάφερε μια μεγάλη ανατροπή!
        
ΠΑΙΔΕΣ
                                               
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
0 - 5
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας
0 - 2
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  0-5
Ήττα 5-0  για την παίδων
Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η μικτή Παίδων της Μεσσηνίας ανώτερη της αντίστοιχης γηπεδούχου της Κεφαλονιάς, έκανε καλό ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα με μια σημαντική νίκη, επικρατώντας τελικά με σκορ 5-0. 
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα είναι για την μικτή μας. Συγκεκριμένα στο 12' ο Βιτωράτος θα μπει από δεξιά  στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο Λάππας.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους στο 13' με το σουτ του Παπανικολόπουλου από τα όρια της περιοχής, να μπλοκάρεται από τον Νάτση.
Στο 14' Η Μεσσήνιοι θα ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τσορόπουλος σουτάρει, μέσα από την περιοχή, αποκρούει προσωρινά ο Νάτσης και στην επαναφορά ο Παπανικολόπουλος θα την στείλει χωρίς πρόβλημα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Το 0-2 θα έρθει για τους φιλοξενούμενους στο 25'. Ο Τσορόπουλος εκτελεί από δεξιά το κόρνερ και ο Παπανικολόπουλος αμαρκάριστος στην περιοχή με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νάτση, δίνοντας "αέρα" δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Με μια φάση καρμπόν στο 34' ο Τσολόπουλος εκτελεί από αριστερά και πάλι, νέο κόρνερ και ο Μπουρίκας με κεφαλιά θα πετύχει το 0-3!
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο 43' το σουτ του Παπανικολόπουλου θα  στείλει την μπάλα στα σώματα των αμυνομένων και στη συνέχεια θα περάσει σε κόρνερ.
Στο 68' σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Κεφαλονιάς, ο Τσορόπουλος θα κερδίσει τις κόντρες και με πλασέ, εύκολα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νάτση για το 0-4.
Το τελικό 0-5 θα έρθει στο 75', ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Τσουμάνη, ο Παπανικολόπουλος απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πλασάρει εύστοχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για 5η φορά.
Άνετος ο διαιτητής κ. Αγγ. Κοιλιομενιάτης και οι βοηθοί του κ.κ. Αλ. Ασημακόπουλος και Χρ. Λιάπης από την Ηλεία. 
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Νάτσης, Μπαλάσκας, Μπουγάς, Πολυχρονάτος, Μαρούλης, Κρούσσος, Βιτωράτος, Τζωρτζάτος, Καψογιώργης, Φωής, Μουρελάτος.
Έπαιξαν και οι:Σακκάτος, Καμπανός, Σοφιανός, Σωτηριάδης, Πετεινάτος.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Λάππας, Λάσκαρης, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Σάλα, Γουρνάς, Παπανικολόπουλος, Μούζος, Μπουρίκας, Δολαπτσής, Τσορόπουλος. 
Έπαιξαν και οι:Τσουραμάνης, Ηλιόπουλος, Μαστορέας, Φράγκος, Γκράσης.
        
Η  βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
1
5 - 0
3
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
1
2 - 0
3
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
1
0 - 2
0
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης
1
0 - 5
0
        
ΝΕΟΙ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
2 - 4
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας
1 - 3
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  2-4
Η μικτή μας προηγήθηκε 2-0, ήταν πολύ καλή, αλλά μετά το μισάωρο παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο και ηττήθηκε 2-4
Στο παιχνίδι που ακολούθησε, αμέσως μετά των παίδων, οι Νέοι με δυο αγωνιστικά πρόσωπα ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους της Μεσσηνίας με σκορ 2-4.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου μέχρι το 30', όταν και προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, ήταν πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα καλύτερη των αντιπάλων της.
Μετά τη μείωση όμως του σκορ σε 2-1, παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή και το τελικό 2-4.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 5' ο Δριμής με μια μεγάλη πάσα θα βρει τον Ζωτό στην περιοχή των γηπεδούχων απέναντι από τον Καβαλλιεράτο, όμως το σουτ που θα πραγματοποιήσει θα στείλει την μπάλα άουτ.
Στο 7΄οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μουρελάτος εκτελεί από δεξιά το κόρνερ και ο Τζωρτζάτος με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου για το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους θα χαθεί στο 11' όταν η κεφαλιά του Κωστέα θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Καβαλλιεράτου και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.
Στο 26' ο Μανέντης εκτελεί το μακρινό φάουλ, ο Αντωνόπουλος δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Μιχαλάτος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0!
Στο 33' θα έρθει η απάντηση από την ομάδα του Ηλ. Μαστορέα, με τον Ζώτο να εκτελεί από αριστερά το κόρνερ και τον Κωστέα μέσα από την περιοχή, με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Καβαλλιεράτου, μειώνοντας σε 2-1, βάζοντας παράλληλα ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι πλέον άρχιζαν να παίρνουν τα πάνω τους και στο 42' θα χάσουν σημαντική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν στο φάουλ, από δεξιά του Ζώτου και τα διαδοχικά σουτ των επιθετικών, ο Καβαλλιεράτος θα σώσει με διπλή προσπάθεια.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και πιο επιθετικά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα στο 48' ο Ζώτος να σουτάρει μέσα από την περιοχή πολύ άστοχα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Μετά από δυο λεπτά και πάλι η ομάδα του Ηλ. Μαστορέα θα χάσει νέα ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αφού ο Καβαλλιεράτος θα μπλοκάρει το σουτ του Τσιγαρίδη.
Νέα απόκρουση του Καβαλλιεράτου στο σουτ του Παπαγιαννόπουλου στο 58' διατηρεί το 2-1. 
Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 60', οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην ισοφάριση και το 2-2, με σουτ του Τσιγαρίδη από τα όρια της περιοχής.
Στο 66' μάλιστα θα έρθει και η ανατροπή, με τον Κωστέα να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Καβαλλιεράτου.
Τέλος στο 85' ο Παπαγιαννόπουλος αμαρκάριστος, εντός περιοχής με σουτ θα πετύχει το τελικό 2-4 για την ομάδα του και την ολική ανατροπή στον αγώνα.
Χωρίς άλλη αξιόλογη φάση ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τους Μεσσήνιους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε αυτή!
Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής κ. Ν. Σταυρόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ. Αλ. Ασημακόπουλος και Χρ. Λιάπης από την Ηλεία. 
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Καβαλλιεράτος, Δρακάτος, Κουρκουμέλης, Καμπανός, Καβαλλιεράτος Γ., Μιχαλάτος, Μουρελάτος, Μανέντης, Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος.
Έπαιξαν και οι: Σουρβάνος, Ζαχαράτος, Φωκάς, Καραντινός, Κούρτι, Λουκάτος.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Δριμής, Παπαγιαννόπουλος, Κωστέας, Ζώτος, Ρουμελιώτης, Σαρδέλης, Τσιγαρίδης.
Έπαιξαν και οι: Σακκάς, Παπαθεοδωρίδης, Δημόπουλος, Κοσμόπουλος.
        
Η βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
1
4 - 2
3
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
1
3 - 1
3
3.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης
1
2 - 4
0
4.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
1
1 - 3
0
        
Η επόμενη αγωνιστική
(2η 8/11/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου