Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Ο "καθρέφτης" των αγώνων του τοπικού κυπέλλου..... Τα αποτελέσματα της Κυριακής 29/10


Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή απόγευμα, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της 1ης Σειράς (επαναληπτικοί) του τοπικού κυπέλλου Ερασιτεχνών με τη διεξαγωγή έξι αγώνων σε Ιθάκη, Κεραμειές και Καραβόμυλο, Τζαννάτα, Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
                
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
3 – 0
2.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Π.Α.Ο. Οδυσσέας
3 – 2
3.
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Εικοσιμίας
0 – 4
4.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Σάμης
1 – 1
5.
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3 – 1
6.
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Παλληξουριακός
0 – 5
        
Στο Βαθύ σε ένα ωραίο παιχνίδι με 5 τέρματα και μεγάλη αγωνία, η Πρόοδος πήρε νίκη με σκορ 3-2. απέναντι στον Οδυσσέα, όχι όμως και την πρόκριση, αφού το 0-2 του πρώτου αγώνα στέλνει την ομάδα της Β. Ιθάκης στους "8" της διοργάνωσης!
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, σε έναν αγώνα διαδικαστικού κυρίως χαρακτήρα, τα Διλινάτα επικράτησαν για δεύτερη φορά του Ηρακλή Πρόννων και με δυο νίκες πήραν, όπως άλλωστε αναμενόταν το δεύτερο κατά σειρά εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι η Εικοσιμία δήλωσε παρούσα στον θεσμό και πήρε την πρόκριση από τα Φωκάτα, ανατρέποντας το 0-2 του πρώτου αγώνα με μια μεγάλη νίκη και σκορ 4-0!
Το γκολ του Ι. Αμούργη που έκρινε την πρόκριση της Σάμης στους "8"
Στο Ενωσιακό η Σάμη πήρε δύσκολη πρόκριση απέναντι στην Εύγερο με τελικό σκορ 1-1. Έτσι με το 0-0 του πρώτου αγώνα, ήταν η ομάδα που πέρασε στον επόμενο γύρο.
Στα Τζαννάτα οι Πρόννοι "καθάρισαν" την πρόκριση στο πρώτο 45λεπτο, απέναντι στον Πυλαριακό και τελικά επικράτησαν με σκορ 3-1.
Τέλος ο Παλληξουριακός ζευγάρωσε τις νίκες του στη σειρά απέναντι στην Έρυσσο στον Καραβόμυλο με σκορ 5-0 και βρίσκεται και τυπικά στους "8".
Σε χθεσινό αγώνα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ομαλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Σκορ που έδωσε την πρόκριση στους "πράσινους" του Τ. Φωή.
        
Η 8αδα που συνεχίζει στο τοπικό κύπελλο
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Α.Ο. Διλινάτα
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
4.
Α.Ο. Εικοσιμίας
5.
Α.Ο. Σάμης
6.
Α.Ο. Πρόννοι
7.
Α.Ο. Παλληξουριακός
8.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου