Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Εκρηκτικό ξεκίνημα ο Α.Σ.Κ. με 3Χ3... Νίκησε και τον Έσπερο άνετα 93-57


Ούτε ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. στάθηκε ικανός να σταματήσει το φετινό εκρηκτικό ξεκίνημα του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Η ομάδα του Λ. Παπαδάτου σήμερα το μεσημέρι, στο Κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ε.Σ.Κ.Α.-Η. Επικράτησε της Πατρινής ομάδας με σκορ 93-57 πραγματοποιώντας το 3Χ3 και παράλληλα συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Για ακόμη μια φορά η ομάδα μας έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας που την κάνουν φαβορί σχετικά με την είσοδο της στα playoff του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί όχι, για κάτι παραπάνω. Σίγουρα όλες οι προϋποθέσεις υπάρχουν και ένα ρόστερ ικανό να πετύχει τους στόχους του.
Έργο του Γενικού Διευθυντή του Α.Σ.Κ. κ. Θανάση Μουίκη που έφερε σημαντικούς παίκτες στην ομάδα, κράτησε τον περυσινό κορμό και πλέον ο στόχος είναι εφικτός.
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη, έπαιξε καλή άμυνα, ενώ στην επίθεση έβαζε πόντους και σίγουρα η νίκη της, εκτός από εύκολη είναι και απόλυτα δίκαιη.
Κορυφαίοι για τον Α.Σ.Κ. οι Χατζής, Μπαχός, Τσαπρούνης, Βαλλιανάτος, χωρίς να υστερήσει κάποιος από τους υπολοίπους.
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ 93-57
Διαιτητές: Τσακολογιάννης – Λαμπίρης.
Δεκάλεπτα:21-14, 51-37, 70-42, 93-57.
Α.Σ. Κεφαλονιά:(Παπαδάτος), Βλασόπουλος 6 (2), Χουλιαράς 8, Μουίκης, Γιαννάτος 2, Χατζής17 (2), Μπαχός 14 (4), Θεοδωράτος 7, Αγγελάτος, Ακτύπης 7 (1), Καραπέτσας 7 (1), Τσαπρούνης 17, Βαλιανάτος 8.
Νέοι Εσπέρου ΑΟΠΑ: (Πέτροβιτς), Κοροβέσης 6, Σερέτης 6, Μπαρδάκης 4, Κουραχάνης 7 (1), Τεπετές, Καλογιάννης 15 (1), Κατσαβόπουλος 12 (2), Σκούτας 2, Κυριακόπουλος 5 (1).
Αργότερα φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου