Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Ισοπαλία 1-1 στο παιχνίδι Ομαλών - Π.Α.Ο.... Την πρόκριση οι "πράσινοι


Με μια νίκη και μία ισοπαλία στη σειρά του τοπικού κυπέλλου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, μετά το χθεσινό 1-1, με αντίπαλο τα Ομαλά στις Κεραμειές πήρε το πρώτο από τα εναπομείναντα επτά εισιτήρια για τους «8» του θεσμού!
Έτσι οι «πράσινοι» θα είναι μια από τις 8 ομάδες που θα μπουν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τους προημιτελικούς αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, με το αποτέλεσμα του να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις, ύστερα από αμυντικό λάθος των Ομαλών.
Κέρδος στο σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Αγίου τα τέσσερα πιτσιρίκια που αγωνίστηκαν και μάλιστα τα πήγαν πολύ καλά.
Τα γκολ
Τα Ομαλά προηγήθηκαν 1-0 με τον Π. Ψιμούλη με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από την παράλληλη πάσα του Α. Καραντινού – Νεόφυτου.

Η ισοφάριση και το 1-1 που σήμαινε και οριστικά το τέλος των ονείρων των Ομαλών θα έρθει στις καθυστερήσεις, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα. Λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Ν. Λάβος και με υποδειγματικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Φώτο από το παιχνίδι












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου