Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Εντατικά προετοιμάζεται ο Γ. Λιγνός για το Παγκόσμιο... Συμμετέχει σε τρία αγωνίσματα


Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή(IPC) ανακοίνωσε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Μεξικού από τις 2 έως τις 7 Δεκεμβρίου ενώ παράλληλα θα γίνει και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι δύο διοργανώσεις ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στις 19 Σεπτεμβρίου, όμως είχαν αναβληθεί λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης από τον ισχυρό σεισμό που είχε πλήξει τη χώρα.
Ο Γεράσιμος Λιγνός θα είναι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με συμμετοχή σε τρία αγωνίσματα στα 100 μέτρα ύπτιο(2/12), στα 100 μέτρα πρόσθιο(5/12) καθώς και στα 200 μέτρα μικτή ατομική(6/12).
Με βάση τις συμμετοχές και τους χρόνους που έχουν δηλωθεί o Λιγνός μπορεί να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο που είναι μάλιστα απευθείας τελικός, πιθανότητες για ένα καλό πλασάρισμα υπάρχουν και στα 200 μέτρα μικτή ατομική ενώ στα 100 μέτρα ύπτιο τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.
Φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα γιατί όλα κρίνονται μέσα στην πισίνα και το μόνο που απομένει είναι να του ευχηθούμε να ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας αλλά και το νησί μας επάξια στο Μεξικό.
X.K.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου