Κυριακή, Οκτωβρίου 29

3-1 τον αξιόμαχο Πυλαριακό και στους "8" οι Πρόννοι


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα και στον επαναληπτικό του τοπικού κυπέλλου, οι Πρόννοι επικράτησαν του Πυλαριακού με σκορ 3-1 και μαζί πήραν και την πρόκριση τους στους «8» του θεσμού.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν όλα τα... λεφτά. Χρονικό διάστημα που επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα τέρματα τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι να το «καθαρίσουν» νωρίς και τα κατάφεραν αφού στο μισάωρο είχε ολοκληρωθεί η... δουλειά, μιας και το σκορ ήταν ήδη 2-0!
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν επιθετικά πίεσαν για κάτι καλύτερο, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να μειώσουν κι άλλο, αλλά μέχρι εκεί.
Να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με «δέκα» λόγω έλλειψης μικρού!
Φάσεις και γκολ
Με το «καλημέρα» η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη θα πετύχει το 1-0.
Συγκεκριμένα στο 2’  στη σέντρα του Ζαπάντη από αριστερά, ο Περαμαντζής θα παίξει το 1-2 με τον Μοντεσάντο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του.
Μάλιστα στο 25’ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και ένα δεύτερο, όταν ο Ζαρνακούπης θα φύγει από το κέντρο στην αντεπίθεση και απέναντι από τον Καλιβωκά αστοχεί στο πλασέ, αφού η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων.
Όμως στο 31’, σε μια σέντρα από αριστερά του νεαρού Αλ. Κουρκουμέλη, ο Ζαρνακούπης στο β’ δοκάρι δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης για τους Πρόννους.
Το 3-0 για τους γηπεδούχους θα πετύχει στο 35’ ο Περαμαντζής. Μετά την σέντρα από δεξιά του Κ. Ζαπάντη, ο Μοντεσάντος προσποιείται στην μπάλα και ο σκόρερ εύκολα από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα του Καλιβωκά.
Η απάντηση του Πυλαριακού θα έρθει στο 40’ με το δυνατό σουτ του Γιαννάτου να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κάστη σε κόρνερ.
Και στη συνέχεια στο 44’ θα μειώσουν σε 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ποταμιάνου, το οποίο κέρδισε ο Γιαννάτος από τον Κάστη.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Πυλαριακός μπήκε πιο επιθετικά και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο ματς.
Πρώτα στο 50’ με το εντυπωσιακό ανάποδο «ψαλίδι» του Π. Σταμούλη να αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Κάστη.
Στη συνέχεια στο 53’ το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Γιαννάτου μπλοκάρει ο Κάστης και πάλι.
Άτυχη θα σταθεί η ομάδα του Κ. Καβαλλιεράτου, αφού στο 55’ η μπάλα θα σταματήσει στα δοκάρια του Κάστη, στο δυνατό σουτ από κοντά επιθετικού της.
Τελευταία φάση στο ματς στο 70’ με το κοντινό πλασέ του Περαμαντζή να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Το μοναδικό αξιοσημείωτο μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα η αποβολή στο 87’ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παπαβασιλείου, που είχε περάσει σαν αλλαγή του Κάστη, για χτύπημα σε αντίπαλο, όπως αναφέρει στο Φ.Α. ο διαιτητής κ. Ι. Καπογιαννόπουλος.
Έτσι αήττητοι και με τη νίκη τους αυτή οι Πρόννοι συνεχίζουν στον θεσμό και στον επόμενο γύρο, ενώ ο Πυλαριακός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δυο παιχνίδια της σειράς, πλέον πρέπει να ρίξει όλο το βάρος του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που ανοίγει την αυλαία του σε λίγες μέρες.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και κ. Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης (78’ λ.τ. Παπαβασιλείου), Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χ. (46’ Ρώσσης), Κατσιλίδης, Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Σπ., Μοντεσάντος, Περαμαντζής (80’ Γουλιμής), Ζαρνακούπης.
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Γασπαρής (47’ Σκιαδαρέσης), Σολδάτος, Ποταμιάνος, Κουλουμπής (60’ Τουλάτος), Φάντης, Νικολοβιένης, Γιαννάτος, Σταμούλης Π., Μιχαλίτσης (89’ Μακρής).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου