Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30

Το είπε και το έκανε ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος


ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος:
Θερμά συγχαρητήρια για τον Κεφαλονίτη Άτλαντα, που "άλωσε" την Πρίστινα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών.

Ουδεμία έκπληξη μου προκαλεί νέα μεγάλη του επιτυχία... Μόνο χαρά και συγκίνηση.
Ο 17χρονος πρωταθλητής, αμέσως μετά το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Ταιλάνδης, είχε δηλώσει αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ:"Είναι αποτυχία η κατάληψη της δεύτερης θέσης ! Αγωνίζομαι μόνο για τη νίκη..."
Ήρθε, λοιπόν, το χρυσό που είχε προαναγγείλει ο αθλητής από τα Βαλσαμάτα.
Δικαιώθηκε τόσο ο ίδιος, όσο και ο προπονητής του, η οικογένεια του, αλλά κι εμείς που από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι ο Βαγγέλης, αν κρατηθεί μακριά από τραυματισμούς, θα γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα των "δυνατών".
ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η ΕΡΤ-1
Είναι αλήθεια ότι η πρώτη του τηλεοπτική παρουσίαση έγινε αμέσως μετά το Πάσχα στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο", με παρουσιαστές τους συναδέλφους Γιάννη Σκάλκο, Ελένη Χρονά και Πάνο Σαμαρά. Το ίδιο ρεπορτάζ έπαιξε και στην ιστορική εκπομπή "Αθλητική Κυριακή".
Αύριο, λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ-1 (07.00-10.00) θα προβληθεί εκ νέου το Πασχαλιάτικο ρεπορτάζ, το οποίο γυρίστηκε στο Κολυμβητήριο του Αργοστολίου. Την παρουσίαση στα Αθλητικά θα κάνει η Ζελίνα Γκάμαρη. Θα γίνει, επίσης, εκτενής αναφορά στη νέα επιτυχία του Βαγγέλη στο Κόσοβο.
Τόσο εγώ, όσο και ο έμπειρος εικονολήπτης Γιάννης Παπαδάτος είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο του Βαγγέλη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στην κατηγορία των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου