Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Νίκη 4-0 της Εικοσιμίας επί του ΠΑΟ Κεφαλονιάς και στην 2η θέση


Συνεχίζοντας τις πετυχημένες της εμφανίσεις, η Εικοσιμία στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 4-0.
Οι τυπικά γηπεδούχοι θα φτάσουν τις 4 νίκες στην διοργάνωση και παράλληλα, μετά από 6 αγωνιστικές θα διατηρήσουν το αήττητο.
Η ομάδα του Άκ. Τσιμάρα, πιο παραγωγική και καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, θα προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο που την φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, αλλά και με δύο παιχνίδια παραπάνω από τον 3ο Παλληξουριακό.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ούτε αυτή την αγωνιστική θα τα καταφέρουν και μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, θα χάσουν σημαντικό έδαφος και θα βρεθούν στην 8η θέση της γενικής κατάταξης.
Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαμε ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι, και όπως προαναφέραμε, οι γηπεδούχοι καλύτεροι θα πάρουν μια δίκαιη νίκη.
Τα γκολ του αγώνα
Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, αφού οι άμυνες κρατούσαν καλά.
Στην επανάληψη θα ανοίξει το παιχνίδι και η Εικοσιμία θα πετύχει τέσσερα γκολ ενώ θα χάσει και πέναλτι.
Στο 51’ ο Κούρτι θα κάνει το σουτ από δεξιά, αποκρούει προσωρινά ο Παπαστεργίου, ο Πολλάτος που γίνεται κάτοχος της μπάλας, με πάσα πάρε-βάλε, θα βρει τον Ντ. Ντουκάι και ο τελευταίος σε κενή εστία θα σπρώξει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 76’ σε μια καταπληκτική ενέργεια οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι.
Οι Ντ. Ντουκάι - Λ. Λογκόνης θα αλλάξουν την μπάλα στην περιοχή και τον τελευταίο να ανατρέπεται στην περιοχή, από τον Χαραλαμπόγλου.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κορσιάνος, που δεν θα ευστοχήσει, μιας και ο Παπαστεργίου αποκρούει την μπάλα και διατηρεί το 1-0.
Δεν θα περάσει πολύ ώρα και στο 80’ η Εικοσιμία θα φτάσει στο 2-0 με πλασέ του Κούρτι, αφού πέρασε και τον Παπαστεργίου, ύστερα από την καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντ. Ντουκάι.
Μετά από 2’ η ομάδα του Άκ. Τσιμάρα θα «κλειδώσει» οριστικά τη νίκη της πετυχαίνοντας το 3-0 με ένα δυνατό συρτό σουτ, εκτός περιοχής του Κονόμη, που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαστεργίου και στα δίχτυα του.
Το τελικό 4-0 θα πετύχει η Εικοσιμία στο 89'.
Ο Λογκόνης, μετά από μια έξυπνη κομπίνα στο φάουλ, εκτός περιοχής και δεξιά, θα πασάρει στον Ντ. Ντουκάι στο ύψος της περιοχής και ο τελευταίος θα πιάσει ένα δυνατό, συρτό σουτ, στην κίνηση που θα νικήσει τον Παπαστεργίου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 4η φορά και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Έτσι, η ομάδα από την Λειβαθώ θα πάρει μια ακόμη νίκη διατηρώντας το αήττητο, ενώ οι «πράσινοι», ούτε αυτή την αγωνιστική θα καταφέρουν να πάρουν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στις δύο.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, (0’ Τζάκης Χρίστο, Μινέτος, Ντουκάι Α., Λογκόνης, Ντουκάι Ντ., Πολλάτος (70’ Κορσιάνος), Μάστορας (46’ Κονόμη), Κούρτι, Τοζαι.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης Γ., Μπάμπης Σωτ. (85’ Βανδώρος), Μαρινάκης, Γασπαρινάτος, Χαραλαμπόγλου, beshaj, Φωής, Μπάμπης Γιωρ. (82’ Deraj), Noakes (52’ Πίρρα), Πάπα.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου