Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 23-24/11 η 2η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με την 2η αγωνιστική του, συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24/11 στο τοπικό πρωτάθλημα, της Β’ Κατηγορίας και τη διεξαγωγή συνολικά των 2 αγώνων του προγράμματος.
Ένα το Σάββατο 23/11, το πρωί, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το άλλο την  επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/11 στο «Σ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων.
Μια αγωνιστική που το μεγάλο της ενδιαφέρον στρέφεται στις Βασιλικάδες, την Κυριακή το απόγευμα στο ντέρμπι, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Έρυσσο και την Α.Ε.Κ..
Στο Αργοστόλι θεωρούμε ότι, φαβορί είναι ο Οδυσσέας Ιθάκης, απέναντι στον Εθνοφρουρό!
Ο Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  23-11-2019   ώρα:11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Μπακάκη
 Ευαγγελία
Γάτσιος Δ.
Καναλλάτος Ν.
Κυριακή  24-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Βασιλικάδων
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ε.Κ.
Μπακάκη
Ευαγγελία
Αντωνιάδης Ν.
Κατερέλος Ε.
         
Οι απόντες της 2ης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκινη κάρτα
Ποδοσφαιριστής
Ομάδα
Papa  Odise
Α.Ο. Ερύσσου
         
Σάββατο 16/11
Με το παιχνίδι Εθνοφρουρού – Οδυσσέα Ιθάκης, το Σάββατο στις 11:00, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ξεκινάει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των «μικρών».
Ένα παιχνίδι που σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα και την παρουσία των δύο ομάδων, κυρίως στο κύπελλο, βγαίνει το συμπέρασμα ότι, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι το φαβορί μιας νίκης, της πρώτης τους στο πρωτάθλημα, μιας και την 1η αγωνιστική δέχθηκαν την ήττα στην έδρα τους, από την φιλόδοξη φέτος Έρυσσο.
Οι γηπεδούχοι, που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα λόγω ρεπό, θα κάνουν τη δική τους πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία αναμένεται να είναι ένα από τα φαβορί για την επάνοδο της στην Α’ κατηγορία.
Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος το πως θα παραταχθεί η ομάδα του Αργοστολίου και αν συμπληρώνει ενδεκάδα ή αν υπάρχουν διαθέσιμοι «μικροί».
Σχετική εικόναΑν συνεχιστούν τα ίδια του κυπέλλου, τότε δύσκολα μπορεί να έχουν τύχη, απέναντι στην ομάδα της βόρειας Ιθάκης και όπως φαίνεται στη λεπτομέρεια αυτή θα κριθούν όλα.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι, κυρίως θα κριθεί στο πως θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.
Σίγουρα, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης, θα δώσουν «μάχη» για το τρίποντο, αφού δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία, εκτός από χαμένους βαθμούς, θα φέρει προβληματισμό και κακή ψυχολογία.
          
Κυριακή 17/11
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για την Κυριακή το απόγευμα, όπου στις 3 στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Σ. Βασιλάτος», η πρωτοπόρος και φιλόδοξη φέτος Έρυσσος, στο ντέρμπι της ημέρας, φιλοξενεί την Α.Ε.Κ., σε ένα πολύ δυναμικό και απρόβλεπτο παιχνίδι.
Ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια και την τύχη των δύο ομάδων, έστω και αν είναι ακόμη νωρίς, αφού με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη οι γηπεδούχοι θα αποσπαστούν κατά 5 βαθμούς των φιλοξενούμενων και θα έχουν ένα πλεονέκτημα απέναντι τους, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων.
Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολίου, θέλουν οπωσδήποτε να αποφύγουν μια δεύτερη, συνεχόμενη γκέλα, ιδιαίτερα μετά το εντός έδρας «Χ» της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά συν το γεγονός ότι, την επόμενη αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους.
Έτσι θα παλέψουν για το «2» που θα τους φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα δώσει την ανάλογη ψυχολογία.
Και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, με αποτέλεσμα πλέον να ρίχνουν όλο το βάρος και την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα και τον κοινό τους στόχο που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία.
Περιμένουμε ένα καλό και δυνατό ντέρμπι και τις δύο ομάδες ικανές να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο Ερύσσου
1
1
0
0
2 - 0
3
2.
Α.Ε.Κ.
1
0
1
0
4 - 4
1
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννοι
1
0
1
0
4 - 4
1
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.
1
0
0
1
0 - 2
0
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
0
0
0
0
0 - 0
0
Η επόμενη (3η αγωνιστική)
(30/11 & 1/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό: Α.Ε.Κ.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου