Σάββατο, Νοεμβρίου 23

Ν. Σιδηρόπουλος:Μια όμορφη αθλητική χρονιά κλείνει με μεγάλη αγωνιστική δράση σε θάλασσες και στεριά


Μια όμορφη αθλητική χρονιά κλείνει με μεγάλη αγωνιστική δράση σε θάλασσες και στεριά.
Μεγάλοι αγώνες όπως ο Διεθνής Αυθεντικός Μαραθώνιος, το Half Ironman ALMIRAMAN στην Κατερίνη, το αγαπημένο AMORGOS TRAIL CHALLENGE το SYRATHLON και ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΟ της Ερμούπολης και ακόμη οι αγώνες Τριάθλου διάφορων αποστάσεων σε Σαλαμίνα,  Επίδαυρο, Π Φάληρο, Σχοινιά το εντυπωσιακό RETHYMNO ISOMAN της TRIMORE με τον επιπλέον κολυμβητικό  αγώνα των 2500 μέτρων από τον οποίο αποκόμισα και το βραβείο της πρώτης θέσης OWS και τέλος τον εντυπωσιακότερο και δυσκολότερο αγώνα όπου και οι φωτογραφίες του HYDRA SWIM RUN.
Μοναδικός αγώνας που εύχομαι να έρθει και στην Κεφαλονιά αφού έχει τρεις διαδοχικές εναλλαγές κολύμβησης και trail τρεξίματος με την μεγάλη του διαδρομή να είναι συνολικά  6 χιλιόμετρα κολύμβησης και 18 χιλιόμετρα τρέξιμο. Η μεγάλη διαφορά του με όσα γνωρίζαμε σε παρόμοια αθλήματα  είναι ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα είσαι δεμένος με ένα σκοινί τεσσάρων μέτρων με ένα συναθλητή σου ενώ στον πλωτήρα σου έχεις και όλα τα απαραίτητα όπως παπούτσια  για το τρέξιμο στο βουνό καθώς τα νερά και τις προμήθειες σου στο φαγητό.
Μέσα από όλα αυτά  κέρδισα πολλούς φίλους και ωραίες στιγμές για πάντα χαραγμένες στην ψυχή.
Και του χρόνου να έχουμε υγεία με καινούργιες εμπειρίες. Ευχαριστώ την LEANDROS SWIM και τον ιδρυτή της αθλητή υπεραποστάσεων κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης (OWS) Γιάννη Κωτσιόπουλο για την ιδιαίτερη τιμή που μου επιφύλαξε ως έκπληξη για εμένα.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο περίμενα και εργαζόμουν για την διάκριση από την κολύμβηση μου ήρθε.
Συνεχίζουμε δυνατά να ονειρευόμαστε μια νεολαία μακριά από τις παγίδες δείχνοντάς τους τον δρόμο τον δύσκολο αλλά όμορφο.
Νίκος Σιδηρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου