Τετάρτη, Νοεμβρίου 27

Ολοκλήρωσαν τη σειρά με το απόλυτο 6Χ6 οι Πρόννοι...... Εκτός έδρας νίκη 0-2 με Φωκάτα


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Δ' ομίλου, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι Πρόννοι θα πάρουν νίκη γοήτρου απέναντι στα Φωκάτα με σκορ 0-2 και θα ολοκληρώσουν τη σειρά αήττητοι και μάλιστα με το απόλυτο 6Χ6!!!
Μπορεί να έλειπε το βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δύο ομάδες είχαν κλείσει θέση στους «8» από πολύ πριν, ωστόσο παρακολουθήσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, ένα χαμένο πέναλτι και δύο τέρματα, έστω και αν έλειπαν οι πολλές φάσεις.
Φάσεις και γκολ
Στο 20’ ο Ζαρνακούπης, περίπου από το σημείο του πέναλτι, θα κάνει το πλασέ, όμως ο Πετεινάτος θα σώσει την εστία του.
Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Περαματζής θα φύγει στην πλάτη της άμυνας των Πρόννων, αλλά απέναντι από τον Παπαβασιλείου, ο οποίος θα του κλείσει έξυπνα τη γωνία, θα πλασάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την εστία του.
Έτσι, οι δυο ομάδες χωρίς σκορ θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47’ ο Μοντεσάντος θα βγάλει μια πολύ ωραία σέντρα από αριστερά και ο νεαρός Xhelaj με κοντινή κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ 0-1 και θα δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι στο 68’ θα χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αφού ο Ε. Φωκάς σε εκτέλεση πέναλτι θα νικηθεί με εντυπωσιακή διπλή επέμβαση του Παπαβασιλείου και αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι.
Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Ε. Καμπανός, όταν θα ανατραπεί από τον Ζαρνακούπη, μέσα στην περιοχή.
Τέλος, στο 89’ οι Πρόννοι θα «κλειδώσουν» μια νίκη γοήτρου με τον Πολλάκη.
Ο Xhelaj με ωραία κεφαλιά – πάσα θα περάσει την μπάλα στον Πολλάκη, πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων, ο επιθετικός των Πρόννων, αποφεύγει τον Πετεινάτο και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 0-2.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, τους Πρόννους να παίρνουν μία ακόμη νίκη, την 6η συνεχόμενη και με το απόλυτο 6Χ6 να τερματίζουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ ομίλου.
Τα Φωκάτα με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους και εξασφαλισμένη την πρόκριση, πραγματοποίησαν ένα καλό τεστ, λίγο πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παλληξουριακό στο ίδιο γήπεδο.
Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον όμιλο με 3 νίκες και 3 ήττες, καταλαμβάνοντας την 2η θέση που οδηγεί στους «8» του τοπικού κυπέλλου.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτο και Γ. Μιχαλάτο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Διον. Λιονάτος), Πετεινάτος, Φωκάς Χρ., Γασπαρής, Μπουγάς (70’ Malshi), Λεσσάι (65’ Δήμου), Ζαμπαύτης, Σελένιτσα (46’ Καμπανός), Τούρλας, Περαματζής, Τριανταφυλλίδης, Παγουλάτος (46’ Φωκάς Ε.).
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Κουρκουμέλης Χρ., Πολυδωράτος, Δάρας, Ζαρνακούπης (80’ Σπαθής), Xhelaj, Κόμητας (82’ Πολλάκης), Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Μοντεσάντος (84’ Ρώσσης).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου