Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου σε Β' & Δ' όμιλο


Την Τετάρτη 27/11 η 5η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου με δύο παιχνίδια για τον Β’ και Δ' όμιλο - Παραίτηση Εθνοφρουρού από το παιχνίδι του Β' ομίλου!!
Συνέχεια του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 27/11, με τους δύο τελικά από τους τρεις ορισμένους αγώνες του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής του Β’ & Δ' ομίλου.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν σε Καραβόμυλο και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Είναι παιχνίδια για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης των παραπάνω ομίλων, ενώ το τελευταίο του Δ’ που ολοκληρώνει και τη σειρά, μεταξύ Α.Ε.Κ. – Οδυσσέα Ιθάκης, ορίστηκε για τις 4/12.
Παιχνίδια που στον Β’ όμιλο και σε αυτό μεταξύ Σάμης - Εικοσιμίας στον Καραβόμυλο, έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μπορεί να κρίνει την τύχη των δύο ομάδων στη συνέχεια της διοργάνωσης και γενικότερα του ομίλου.
Το άλλο του του ίδιου ομίλου στο Αργοστόλι, μεταξύ Εθνοφρουρού – Πυλαριακού, που δεν είχε άλλωστε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και τα δύο εισιτήρια για τους «8» έχουν καπαρωθεί από Πρόννους και Φωκάτα, δεν θα διεξαχθεί μετά την παραίτηση των γηπεδούχων.
Στο Αργοστόλι σε αναμέτρηση του Δ' ομίλου, τα Φωκάτα φιλοξενούν τους αήττητους Πρόννους, σε ένα παιχνίδι με μηδενικό βαθμολογικό ενδιαφέρον!
Συμπερασματικά έχουμε μια αγωνιστική που ίσως να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με την 8αδα ή να τα μπλέξει ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα, την τελευταία 6η αγωνιστική του Β’ ομίλου, να έχουμε χτυποκάρδια με αρκετές πιθανότητες να πάρουν «φωτιά» τα κομπιουτεράκια των τριών από τις τέσσερις ομάδες!
Διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ.
        
Αναλυτικά η αγωνιστική

Τετάρτη  27/11
Ένα πολύ μεγάλο αγωνιστικά και βαθμολογικά παιχνίδι, αφού μπορεί να κρίνει τα πάντα, θα έχουμε το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 3 στον Καραβόμυλο, ανάμεσα σε Σάμη - Εικοσιμία.
Ένα πραγματικό ντέρμπι στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση.
Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, φέτος χωρίς να παίζει κακό ποδόσφαιρο, δεν έχει πάρει αποτελέσματα και μέχρι τώρα μετράει στα τέσσερα παιχνίδια της διοργάνωσης 2 νίκες και δύο ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου.
Αλλά και στο πρωτάθλημα, η πορεία της δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών της, αφού ύστερα από 6 αγωνιστικές παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας, χωρίς βαθμό και ένα αρνητικό ρεκόρ 6Χ6 ήττες!!
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, με μια αξιοπρόσεκτη μέχρι τώρα πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αν εξαιρέσει κανείς εκείνη την 7αρα για την ίδια διοργάνωση και στο ίδιο γήπεδο από τον Πυλαριακό, τα πάνε μια χαρά και στον Καραβόμυλο θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει και μαθηματικά στον επόμενο γύρο και στη φάση των «8» του τοπικού κυπέλλου.
Μέχρι τώρα, στα 4 παιχνίδια της διοργάνωσης έχουν 3 νίκες, 1 ήττα και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς, ισόβαθμοι του Πυλαριακού.
Επίσης, στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι, αφού στα 6 μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν απολογισμό 4 νίκες και 2 ισοπαλίες με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην Α’ κατηγορία.
Περιμένουμε ένα δυνατό και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι, όπου από το πάθος και το πόσο το θέλει κάθε ομάδα, θα γείρει η πλάστιγγα προς το ένα ή άλλο μέρος και τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα για το ελπιδοφόρο, νικηφόρο τρίποντο.
        
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, τα Φωκάτα φιλοξενούν τους πρωτοπόρους Πρόννους και θέλουν νίκη για το γόητρο και τη ρεβάνς της ήττας τους στα Τζαννάτα, στο παιχνίδι του Α’ γύρου.
Οι γηπεδούχοι, αρκετά ποιοτικοί φέτος, έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους «8» της διοργάνωσης, αφού κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον όμιλο, έχοντας στο ενεργητικό τους, μέχρι σήμερα, 3 νίκες και 2 ήττες.
Και στο πρωτάθλημα η παρουσία τους μέχρι τώρα, είναι πάρα πολύ καλή και θα δώσουν «μάχη» στη συνέχεια για την είσοδο τους στην τελική 4αδα, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει.
Μέχρι τώρα και στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει, έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και με 10 βαθμούς ενεργητικό βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι των αυριανών τους αντιπάλων.
Παρά το αδιάφορο της βαθμολογίας, όπως προείπαμε το γόητρο και η δίψα για νίκη, θα είναι ο στόχος της κάθε ομάδας για τους δικούς της λόγους.
Περιμένουμε ένα καλό ποιοτικά, ανοικτό και κυρίως χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, με θέαμα και γκολ και τις δύο ομάδες αρκετά ανανεωμένες προκειμένου να δοθεί χρόνος συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα, από τους δύο προπονητές, σε παιδιά που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει.
        
ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ – ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Στο παιχνίδι του Β' ομίλου μεταξύ Εθνοφρουρού - Πυλαριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, έχουμε παραίτηση των γηπεδούχων και ως εκ τούτου το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί.
Αναμένεται απόφαση της Π.Ε. της διοργανώτριας η οποία θα κατακυρώνει το συγκεκριμένο παιχνίδι υπέρ του Πυλαριακού με σκορ 3-0 και πρόστιμο.
        
Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων
Α’  Όμιλος – Τελική
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
6
6
0
0
25 - 03
18
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
3
0
3
12 - 13
09
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
6
3
0
3
12 - 17
09
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
6
0
0
6
03 - 19
00
        
Β’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
4
3
0
1
17 - 05
09
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
4
3
0
1
13 - 08
09
3.
Α.Ο. Σάμης
4
2
0
2
14 - 04
06
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
4
0
0
4
02 - 29
00
        
Γ’  Όμιλος - Τελική
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
6
6
0
0
20 - 00
18
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
6
4
0
2
12 - 07
12
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
6
2
0
4
06 - 17
06
4.
Α.Ο. Ερύσσου
6
0
0
6
04 - 18
00
        
Δ’  Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
5
5
0
0
15 - 07
15
2.
Α.Ο. Φωκάτα
5
3
0
2
15 - 08
09
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
5
1
0
4
08 - 18
03
4.
Α.Ε.Κ.
5
1
0
4
07 - 12
03
         
Η επόμενη 6η σε Β’ - & 5η σε Δ’ όμιλο
(4/12/2019)
Β’  Όμιλος  
α-α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο Σάμης
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
        
Δ’  Όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου