Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Η Pre game της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 30/11 & 1/12 Η 7η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια και αυτό το Σαββατοκύριακο 30/11 & 1/12, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής και των συνολικά 5 αγώνων του προγράμματος.
Δύο από αυτά θα διεξαχθούν το Σάββατο 30/11, το απόγευμα σε Αργοστόλι - Ληξούρι και τα υπόλοιπα τρία την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1/12, σε Ιθάκη - Αργοστόλι και Καραβόμυλο.
Μια ακόμη αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή, όσο και στη «μάχη» των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα!
Ξεχωρίζει περισσότερο το παιχνίδι Φωκάτων - Παλληξουριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αλλά και αυτά μεταξύ Εθνικού Κεφαλονιάς - Ευγέρου στο Ληξούρι και Σάμης - Πυλαριακού στον Καραβόμυλο.
Ο Α.Ο. Εικοσιμίας αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  30-11-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Παλληξουριακός
Λουκέρης
Γιώργος
Καραΐσκος Απ.
Αντωνιάδης Ν.
Σάββατο  30-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Εθνικός Κεφ. - Π.Α.Ο. Εύγερος
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Γάτσιος Δ.
Καναλλάτος Ν.
Κυριακή  1-12-2019   ώρα:11:15
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθακ. - Α.Ο. Πρόννοι
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Μάστορα Μ.
Δαμιανού Α.

Κυριακή  1-12-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑ.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα
θωμάς
Βασίλης
Γάτσιος Δ.
Αλυσανδράτου Γ.
Κυριακή  1-12-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό καραβόμυλου
Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καραΐσκος
Απόστολος
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
         
Οι απόντες της 7ης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκινη κάρτα
Ποδοσφαιριστής
Ομάδα
Τσάμης Ηλίας
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Ηλιόπουλος Χαράλαμπος
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
         
Αναλυτικά η 7η αγωνιστική
Σάββατο  30/11
Το μεγάλο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο στις 3 το απόγευμα, μεταξύ Φωκάτων – Παλληξουριακού, ανοίγει το πρόγραμμα  της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι φιλόδοξη φέτος ομάδα της Λακήθρας, θέλει να βάλει…. φρένο στους «ερυθρόλευκους» της Παλλικής και να δώσει νέο ενδιαφέρον και αγωνία στο πρωτάθλημα για τη συνέχεια.
Αρκετά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και φτιαγμένη πλέον για την υπέρβαση, η ομάδα του Διον. Λιονάτου, θα παλέψει απέναντι στην αήττητη και με το απόλυτο, ομάδα του πρωταθλήματος και μια από τις πολύ δυνατές, που θα διεκδικήσουν στο τέλος το πρωτάθλημα και όχι μόνο.
Οι φιλοξενούμενοι, ασταμάτητοι σε όλες τις τοπικές διοργανώσεις, δείχνουν μια συνέπεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχουν κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων τους και έχουν βάλει σοβαρή υποψηφιότητα, όσο και να είναι ακόμη νωρίς, στο να πετύχουν το «τρέμπλ» τη φετινή περίοδο.
Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και μια καλή εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια.
Η ομάδα της Λακήθρας, μετά την  πρόκριση της στους «8» του τοπικού κυπέλλου, θέλει να διακριθεί και στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση του τοπικού ποδοσφαίρου.
Μέχρι τώρα, έχει έναν πολύ καλό απολογισμό, αφού μετράει σε 5 αγώνες, 3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.
Όμως και η ομάδα του Ληξουριού με αυτό το φετινό αήττητο σερί της σε όλες τις τοπικές διοργανώσεις, μετά την κατάκτηση του Super Cup, κέρδισε εύκολα την πρόκριση της στους «8» της διοργάνωσης, ενώ στο πρωτάθλημα και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει, έχει ισάριθμες νίκες, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, αλλά και 2 παιχνίδια λιγότερα από τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Επίσης, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα!!
Συνολικά το απόλυτο σερί τους έχει φτάσει στο 11Χ11!!!
Περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και είναι ικανές για όλα!
         
Την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στο δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος του Σαββάτου, ο Εθνικός Κεφαλονιάς φιλοξενεί την Εύγερο σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
Οι παραπάνω ομάδες, θα συναντηθούν για 3η φορά φέτος, μιας και βρέθηκαν δύο φορές αντίπαλοι στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου και τους φιλοξενούμενους να έχουν επικρατήσει και τις δύο.
Οι «κυανόλευκοι» της Παλλικής, με μια αρκετά μέτρια μέχρι τώρα παρουσία και στις δύο διοργανώσεις, δείχνουν στη μεταβατική τους πορεία, από την αποχώρηση του Νικόλα Κουρούκλη, να μη μπορούν να βρουν τα πατήματα τους, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μην βαδίζουν καλά για τη συμπαθή ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι, αποχαιρέτησαν νωρίς την διοργάνωση, μιας και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια με απολογισμό 2 νίκες και 4 ήττες, ενώ και στο πρωτάθλημα παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό, αφού μετρούν 5 ήττες, στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα.
Αντίθετη είναι η πορεία των φιλοξενούμενων, αφού είναι η μια από τις δύο ομάδες του Γ’ ομίλου που πήραν το εισιτήριο για την 8αδα του τοπικού κυπέλλου με απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.
Και στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι θα είναι μέσα στο στόχο τους. Βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει.
Στον Άγιο Αντώνη περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις δύο ομάδες από την πλευρά τους η κάθε μια, να παλεύει για με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι να βρεθούν ακόμη περισσότερο πιο κοντά στο στόχο τους.
         
Κυριακή 1/12
Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, και συγκεκριμένα την Κυριακή 1/12 το πρωί και ώρα 11:15, όπου στο Βαθύ της Ιθάκης η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί τους Πρόννους, σε ένα πολύ σημαντικό και ίσως οριακό για τη συνέχεια παιχνίδι, για τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα, είτε λόγω προβλημάτων απουσιών, είτε κακής αγωνιστικής παρουσίας, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Ιθάκης και πλέον μετά τον αποκλεισμό τους από το τοπικό κύπελλο, μάλιστα χωρίς να κερδίσουν κάποιο βαθμό στα έξι παιχνίδια που έδωσαν (6Χ6 ήττες) και στο πρωτάθλημα η εικόνα παραμένουν σχεδόν η ίδια.
Μέχρι τώρα, στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει, παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 4 ήττες και φυσικά 0 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο. Πρόννων, με μια μέτρια αγωνιστική παρουσία αρχικά, που στη συνέχεια βελτιώθηκε πολύ και πλέον παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, πήρε μια άνετη και με το απόλυτο 6Χ6 πρόκριση στη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα στην αρχή, όπως προαναφέραμε και μέχρι να βρει τη χημεία της, στα νέα δεδομένα και πλάνα του νέου προπονητή, «πέταξε» πολύτιμους βαθμούς με αποτέλεσμα, ύστερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος των Φωκάτων με 10 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών και στο βαθύ θα ταξιδέψει με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο.
Φυσικά και οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το ίδιο αποτέλεσμα, με στόχο να ξεκολλήσουν από την ουρά και να ανέβουν παράλληλα ψυχολογικά, αφού η προσπάθεια τους στη συνέχεια θα είναι δύσκολη και απαιτεί βαθμούς.
Το περιμένουμε δυνατό και τους γηπεδούχους, να επιδιώκουν να εκμεταλλευθούν τη δυνατή τους έδρα για το καλύτερο.
         
Η συνέχεια του προγράμματος της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου στις 3 το απόγευμα, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, φιλοξενεί τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα, με στόχο να σταματήσει το τελευταίο του αρνητικό σερί.
Οι γηπεδούχοι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορία, τηρουμένων των αναλογιών θα λέγαμε ότι δεν τα πάνε καθόλου άσχημα και παραμένουν μέσα στους στόχους τους.
Αρχικά με την πρόκριση τους στους «8» του τοπικού κυπέλλου, που κέρδισαν το ένα εισιτήριο από τον Α’ όμιλο, αφού τερμάτισαν στην 2η θέση με 3 νίκες και επίσης 3 ήττες απολογισμό και 9 συνολικά βαθμούς.
Στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα και στα 6 παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί, έχουν 2 νίκες, 4 ήττες και βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας.
Η πρωτοπόρα τώρα, ομάδα του Γ. Τόγια τα Διλινάτα, με μια σπουδαία μέχρι τώρα παρουσία, παίζοντας παράλληλα τελευταία και ποιοτικό ποδόσφαιρο, βρίσκονται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα και αήττητοι, αφού στα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρούν 5 νίκες, 1 ισοπαλία και συνολικά 16 βαθμούς.
Στο κύπελλο, πήραν μια πολύ άνετη πρόκριση στην 8αδα, τερματίζοντας αήττητοι με το απόλυτο 6Χ6 στη σειρά των ομίλων και συγκεκριμένα στον Α’.
Εδώ, να αναφέρουμε ότι, οι παραπάνω ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους για 3η φορά στη φετινή περίοδο, αφού έχουν προηγηθεί οι δύο του τοπικού κυπέλλου και την ομάδα από το «μεγάλο χωριό» να μετράει ισάριθμες νίκες, στο ίδιο γήπεδο (2-1 και 5-0).
Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί, σαν πλήρη και πιο ποιοτική ομάδα, όμως οι «πράσινοι» θα παλέψουν πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα και χρειάζονται σεβασμό και προσοχή.
         
Την ίδια ώρα, στον Καραβόμυλο και στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της περιοχής, η εκ των ουραγών της Α’ κατηγορίας Σάμη, φιλοξενεί τυπικά τον Πυλαριακό, σε παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη.
Σάμη - Πυλαριακός θα βρεθούν αντιμέτωπες για 2η φορά φέτος, αφού συμμετείχαν τον ίδιο όμιλο στο κύπελλο και τον δεύτερο να έχει επιβληθεί της αντιπάλου του με σκορ 1-0.
Οι γηπεδούχοι με μια άσχημη, κυρίως από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής και όχι τόσο αγωνιστικής παρουσίας, αφού η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, δεν λέει την αλήθεια για τη θέση που κατέχουν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Έτσι, έμειναν εκτός από το τοπικό κύπελλο, αφού θα τερματίσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Πυλαριακό – Εικοσιμία, έχοντας μέχρι τώρα στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 7 βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Και στο πρωτάθλημα όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως θα ήθελαν όλοι στην ομάδα, αφού στα μέχρι τώρα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με απολογισμό ισάριθμες ήττες!!!
Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, αφού μια νίκη θα της δώσει βαθμολογική ανάσα και παράλληλα θα φέρει χαμόγελα και καλή ψυχολογία, που φωνάζει από μακριά ότι αυτό τον καιρό, απουσιάζει από τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι, αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, με ένα εξαιρετικό σύνολο, συν την καλή δουλειά που έγινε και συνεχίζει να γίνεται στην ομάδα τους, τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά, δείχνουν ικανοί και με το παραπάνω να πετύχουν το στόχο τους, για παραμονή αρχικά στην κατηγορία και στη συνέχεια για ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Μέχρι τώρα, στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς στο ενεργητικό τους!
Παράλληλα, κέρδισαν την πρόκριση, αρκετά πριν την ολοκλήρωση των αγώνων του Β’ ομίλου, αφήνοντας εκτός τον μεθαυριανό τους αντίπαλο, αφού μετά από 5 αγώνες βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες και μία ήττα.
Σε ένα τοπικό ντέρμπι και όταν πάνω – κάτω οι δύο αντίπαλοι κρίνονται σχεδόν ισάξιοι, σίγουρα δεν υπάρχει φαβορί, αφού εκτός του πάθους και της αγωνιστικότητας, παίζουν το δικό τους ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως δύναμη, φανέλα και τα θέλω των ποδοσφαιριστών, στοιχεία που το κάνουν ενδιαφέρον.
Κάπως έτσι το περιμένουμε, τις ομάδες ικανές για όλα και τον νικητή να αναδεικνύεται δύσκολα. Φυσικά σε καμία περίπτωση, δεν αποκλείεται και το «Χ»!
Ελπίζουμε, όλα να κυλήσουν ομαλά και όσοι παρακολουθήσουν (αναμένεται αρκετός κόσμος στον Καραβόμυλο) να χαρούν από αυτά που θα παρακολουθούν στον αγωνιστικό χώρο.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
6
5
1
0
14 - 03
16
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
6
4
2
0
17 - 03
14
3.
Α.Ο. Παλληξουριακός
4
4
0
0
11 - 00
12
4.
Α.Ο. Πρόννοι 
5
3
1
1
09 - 02
10
5.
Α.Ο. Φωκάτα
5
3
1
1
10 - 04
10
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος
5
2
2
1
04 - 04
08
7.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
6
2
1
3
07 - 12
07
8.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
2
0
4
06 - 14
06
9.
Α.Ο. Σάμης
6
0
0
6
03 - 14
00
10.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
4
0
0
4
03 - 12
00
11.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
5
0
0
5
03 - 19
00
        
Η επόμενη (8η αγωνιστική)
(7-8/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας- Α.Ο. Παλληξουριακός
3.
Α.Ο. Πρόννοι- Α.Ο. Φωκάτα
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Α.Ο. Σάμης
6.
Ρεπό: Α.Ο. Διλινάτα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου