Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου... Α.Ε.Κ. - Ηρακλής Πρ. 4-4!!


Σήμερα το απόγευμα και στη συνέχεια του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. με την επιστροφή της ύστερα από 3 χρόνια, στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα, θα φιλοξενήσει στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας τον Ηρακλή με τις δύο ομάδες τελικά να μοιράζονται τους βαθμούς, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 4-4!
Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με στοιχεία τέτοια που κάνουν αυτούς που το παρακολουθούν να χαίρονται με αυτά που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Δύναμη, πάθος, αγωνία, διαμαρτυρίες, πέναλτι, εναλλαγές στο σκορ, δύο ποδοσφαιριστές να σημειώνουν χατ τρικ ή καρέ αντίστοιχα και 8 υπέροχα γκολ να συμπληρώνουν το πάζλ του σημερινού αγώνα.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι, θα είναι αυτοί που θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 35’ και θα προηγηθούν 0-1 με τον Κ. Στάβερη, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Δημητράτου, να κάνει το κοντινό πλασέ, η μπάλα να κόβεται αρχικά από τους αμυντικούς και στην επαναφορά της ο ίδιος με κοντινή κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα του Καρβούνη.
6’ αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 με διαγώνιο σουτ του Π. Μπαλάσκα, μετά από την μεγάλη μπαλιά από πίσω, του Στεφανάτου.
Αυτό το 1-1 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο, το θέμα θα συνεχίσει να είναι το ίδιο καλό και στο 68’ ο Γκιάφης, θα αποκρούσει την μπάλα με το χέρι στην περιοχή και θα υποδειχθεί το πέναλτι από τον κ. Χατζηγεωργίου. 
Εκτελεί εύστοχα ο Π. Μπαλάσκας και γράφει το 2-1 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.
Στο 77’ θα έρθει η ισοφάριση και το 2-2 και πάλι με τον Κ. Στάβερη, ο οποίος θα πλασάρει από κοντά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από την ωραία ατομική προσπάθεια και την πάσα του Σπ. Τζωρτζάτου.
Στο 81’ η Α.Ε.Κ. θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αφού θα πετύχει το 3-2 μετά από την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεροκωνσταντή από πολύ μακριά και την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Σταθάτο, που θα δει την μπάλα να σκάει στο έδαφος και στη συνέχεια στα δίχτυα του.
Οι εναλλαγές στο σκορ έδιναν μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι και στο 85’ στην σέντρα του Δημητράτου από δεξιά, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Veizaj και θα υποδειχθεί το πέναλτι. 
Εκτελεί εύστοχα, ο Κ. Στάβερης για το 3-3 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.
Στο 88’ οι γηπεδούχοι θα ανακτήσουν και πάλι το προβάδισμα πετυχαίνοντας το 4-3 με κεφαλιά του Μπαλάσκα, μετά την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, πετυχαίνοντας παράλληλα και αυτός το δικό του χατ τρικ!
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «κιτρινόμαυροι θα συνδυάσουν την επιστροφή τους στα τοπικά πρωταθλήματα με μια σπουδαία νίκη, ο Κ. Στάβερης είχε άλλα στο μυαλό του και στο 90+4', θα πετύχει το 4-4 και μαζί καρέ τερμάτων στο παιχνίδι, χαρίζοντας παράλληλα έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι σε ένα απόλυτα χορταστικό και θεαματικό παιχνίδι που χάρηκαν όσοι παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Καρβούνης, Μπαλάσκας Β., Τσουραμάνης, Στεφανάτος, Χριστόπουλος (46’ Veizaj Z.), Μπαλάσκας Π., Γεροκωνσταντής, Τσάκος, Χειμπέια (88’ Μάρκου), Κιριάι.
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος, Δημητράτος, Ρασσιάς Γ., Σολωμός, Τζωρτζάτος, Ρασσιάς Σπ., Μανέντης, Νικολετάτος (50’ Σταθάτος Γ.), Ρώσσης (72’ Llouka), Στάβερης Κ., Γκιάφης (63’ Σπαθής).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου