Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 30/11 & 1/12 η 3η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αυτό το Σαββατοκύριακο 30/11 & 1/12 συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των 2 αγώνων του προγράμματος.
Ένα το Σάββατο 30/11, το πρωί στα Τζαννάτα και το άλλο την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1/12 στο «Σ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων.
Μια αγωνιστική που το μεγάλο της ενδιαφέρον στρέφεται στα Τζαννάτα το Σάββατο πρωί στο ντέρμπι, ανάμεσα στο γηπεδούχο Ηρακλή και τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, φαβορί για τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν, απέναντι στον Εθνοφρουρό, είναι ο Α.Ο. Ερύσσου.
Η Α.Ε. Κράνης αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  30-11-2019   ώρα:11:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Ηρακλής Πρ. - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλάτος Γ.
Κυριακή  1-12-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Βασιλικάδων
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
Αντωνιάδης
Νεόφυτος
Κατερέλος Ε.
Δούλου Ι.
         
Σάββατο 30/11
Με το μεγάλο παιχνίδι, το Σάββατο 30/11 στις 11:30 το πρωί, στα Τζαννάτα, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων – Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αφού από το αποτέλεσμα του θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι, που επιστρέφουν, μετά το ρεπό τους την περασμένη αγωνιστική, θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να συνεχίσουν το κυνήγι της κορυφής και να κερδίσουν «πόντους» στην προσπάθεια τους για την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Μετά τον αποκλεισμό τους στα…. σημεία, από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, πλέον έχουν ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος τους και μετά το σπουδαίο «Χ» εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ., θα προσπαθήσουν, με όπλο τη δυνατή τους έδρα, για το πρώτο φετινό τους τρίποντο, που παράλληλα θα κάνει πιο αισιόδοξα τα πράγματα στην ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου.
Οι φιλοξενούμενοι, με μια μέτρια παρουσία στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν μετρούν 1 εντός έδρας ήττα και μια πολύ αγχώδη εκτός έδρας νίκη και έτσι θα επιδιώξουν να μη φύγουν με άδεια χέρια από τα Τζαννάτα, ώστε να ρεφάρουν την ήττα που προαναφέραμε της πρεμιέρας.
Και η ομάδα της Ιθάκης έχει αποχαιρετήσει την διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου, μιας και έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.
Στα Τζαννάτα το Σάββατο το πρωί, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να «μάχονται» για το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να παρακολουθούν την πρωτοπόρο και αήττητη Έρυσσο, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Εθνοφρουρό.
          
Κυριακή 1/12
Η 2η αγωνιστική μεταφέρεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα, όπου στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, ο πρωτοπόρος και αήττητος Α.Ο. Ερύσσου, σε ένα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί, φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό.
Σε ένα παιχνίδι που είτε εύκολα, είτε δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει, εκτός από τους τρεις βαθμούς θα ψάξει και μια καλή εμφάνιση συνδυασμένη με γκολ και θέαμα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, μιας και την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό.
Φυσικά, οποιαδήποτε γκέλα θα είναι μια μεγάλη αποτυχία για την ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς και σίγουρα οι αδελφοί Καππάτου, δεν θα ήθελαν με κανέναν τρόπο να συμβεί.
Από την άλλη, ο Εθνοφρουρός με μια μετριότατη παρουσία σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και αδυναμίας μιας πλήρης σύνθεσης στα παιχνίδια του, είναι λογικό να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι από τους αντιπάλους του, αφού αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα.
Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη δεν κατέβηκε σε αγώνα του για το τοπικό κύπελλο.
Μέχρι τώρα, στη δική του πρεμιέρα την περασμένη αγωνιστική, έχει μια ήττα από τον Οδυσσέα, όταν και υπέκυψε στον αντίπαλο του στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στο κύπελλο μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα με 5 ήττες σε 5 παιχνίδια και φυσικά έχει αποκλειστεί προ πολλού από τη συνέχεια.
Πάντως, οι φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και των παιδιών που αγωνίζονται είναι μεγάλες για να συνεχίσει να υπάρχει και να συμμετέχει ο Εθνοφρουρός στο πρωτάθλημα.
Στις Βασιλικάδες, αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με τη σύνθεση θα κατέβουν ή αν θα συμπληρώσουν 11αδα οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό με αρκετά γκολ και φυσικά μεγάλο φαβορί για το δεύτερο φετινό τους, τρίποντο είναι οι γηπεδούχοι.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ερύσσου
2
1
1
0
2 - 0
4
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
2
1
0
1
2 - 2
3
3.
Α.Ε.Κ.
2
0
2
0
4 - 4
2
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
1
0
1
0
4 - 4
1
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
1
0
0
1
0 - 2
0
Η επόμενη (4η αγωνιστική)
(7-8/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ε.Κ.
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
3.
Ρεπό: Α.Ο. Ερύσσου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου