Σάββατο, Μαΐου 30

Ν.Ε.Ο.Λ.: Καταφέραμε έναν μικρό άθλο - Οφείλουμε πολλές ευχαριστίες


Με μεγάλη μας ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σήμερα (σημ. χθες) το πρωί από την ΕΟΚ ότι η ομάδα μας κατέκτησε το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική για τη σεζόν 2020-2021.
Δεδομένου μάλιστα ότι η απόφαση αυτή καθιστά τον ΝΕΟΛ την πρώτη ομάδα στην ιστορία του κεφαλονίτικου μπάσκετ που θα αγωνιστεί σε τόσο υψηλή κατηγορία, η συγκίνησή και η υπερηφάνεια που αισθανόμαστε γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.

Όταν ξεκινούσε το φετινό πρωτάθλημα, σίγουρα κανείς μας δεν φανταζόταν ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με αυτό τον τρόπο. Το γεγονός ότι η πανδημία στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτες μας δεν μας επιτρέπει να πανηγυρίσουμε όπως φανταζόμασταν την άνοδό μας στη Β’ Εθνική.
Πιστεύουμε όμως ότι τη νέα χρονιά θα ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα πιο έντονες στιγμές και ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να γιορτάσουμε πολλά ακόμα επιτεύγματα στη νέα κατηγορία.
Σε αυτή την ιστορική για εμάς στιγμή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στο να έχουμε μια εξαιρετικά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε τελικά την άνοδο.
Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φιλάθλους μας που πίστεψαν μαζί μας στον δύσκολο στόχο που θέσαμε εξ αρχής.
Ακόμη, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και την τοπική μας κοινωνία που με τη στήριξή τους καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις απαιτήσεις των εθνικών κατηγοριών. Οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στα τοπικά και αθλητικά ΜΜΕ που βοήθησαν πολλές φορές στο να ακουστεί η φωνή μας.
Για μια νησιώτικη ομάδα, που τέτοια εποχή πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν ακόμα στην Α1 ΕΣΚΑΗ, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτό που καταφέραμε είναι ένας μικρός άθλος. Όπως όμως έχει αναφέρει πολλές φορές ο κόουτς Τζουγανάτος, «με επιμονή, υπομονή και πίστη στον στόχο μπορείς να πετύχεις πολλά».
Το αίσθημα ευθύνης που φέρνει η εκπροσώπηση του νησιού μας στη Β’ Εθνική είναι πολύ μεγάλο. Δεσμευόμαστε ωστόσο ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπου όλοι εσείς αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος της.
Σας καλούμε να μας στηρίξετε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση και την επόμενη επίσης απαιτητική για εμάς χρονιά.
Καλή επιτυχία στη Β΄ Εθνική ΝΕΟΛ!
Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου