Πέμπτη, Μαΐου 14

Φθινοπωρινές οι εκλογές στις Ομοσπονδίες ανακοίνωσε ο Λ. Αυγενάκης

Λ. Αυγενάκης: «Ναι» στις ατομικές - «Όχι» στις ομαδικές ...
Με σημερινή του ανακοίνωση το υφυπουργείο αθλητισμού γνωστοποιεί ότι οι εκλογές των Ομοσπονδιών της χώρας θα διεξαχθούν το προσεχές Φθινόπωρο και μάλιστα με τα ηλικιακά όρια που έχουν ψηφιστεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
1) Οι εκλογές των Αθλητικών Ομοσπονδιών διεξάγονται κάθε τέσσερα (4) χρόνια, μόλις ολοκληρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, για το καλοκαίρι του 2021, καθιστά αναγκαία τη νομοθετική ρύθμιση για τη διεξαγωγή τους φέτος.
Συνεπώς, θα υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση προκειμένου οι εκλογές, για την ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας μας, να διεξαχθούν το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.
2) Το ίδιο ισχύει και για τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται η ολιστική μελέτη από την UEFA, η οποία συμφωνήθηκε να εκπονηθεί όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε, τον περασμένο Φεβρουάριο, τη «Διακήρυξη Προθέσεων» με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.
ΕΠΟ: Φεύγουν οι παλιοί έρχονται νέοι τοποτηρητές…3) Για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού ολοκληρώνεται, μέχρι το τέλος Μαΐου, το προπαρασκευαστικό στάδιο της εγγραφής του συνόλου των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, στο «Μητρώο Αθλητικών Φορέων», το οποίο δημιουργείται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου