Κυριακή, Μαΐου 3

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Άρχισαν τα "όργανα" από πολλές ομάδες... Τοπικά η Εικοσιμία δεν επιθυμεί τη συμμετοχή της σε κληρωτίδα


Άρχισαν τα όργανα σε αρκετές Ενώσεις σχετικά με την απόφαση της Ομοσπονδίας και την ανακήρυξη των κυπελλούχων μέσω κλήρωσης.
Τοπικά, η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Εικοσιμία με ανακοίνωση της πριν από λίγο, όπου προτείνει την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων τον προσεχή Σεπτέμβρη και μάλιστα με ειδική μέριμνα, διαφορετικά, όπως αναφέρει θα σεβαστεί την απόφαση της Ε.Π.Ο., πλην όμως δεν επιθυμεί τη συμμετοχή της σε αυτή, αφού…. «οι τίτλοι πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο».
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας του Α.Ο. Εικοσιμίας:
Ανακοίνωση
«Ο Αθλητικός Όμιλος Εικοσιμίας πιστεύει ότι οι τίτλοι πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο.
Ασφαλώς κατανοούμε ότι αντιμετωπίζουμε μία πρωτοφανή κρίση η όποια έχει επηρεάσει εκτός των άλλων και το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα τις προσεχείς αποφάσεις της Ε.Π.Ο. για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της τοπικής μας Ένωσης.
Εμείς σαν Α.Ο. Εικοσιμίας είμαστε αντίθετοι με τη λογική της κλήρωσης για την ανάδειξη του κυπελλούχου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, γι αυτό προτείνουμε την διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων τον προσεχή Σεπτέμβρη με ειδική μέριμνα.
Αν αυτό δεν είναι δυνατό, σεβόμαστε της αποφάσεις της Ε.Π.Ο., αλλά δεν επιθυμούμε την συμμετοχή μας στην κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Κεφαλονιάς και Ιθάκης».
Με τιμή οι παίχτες και το Δ.Σ. του Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου