Πέμπτη, Μαΐου 10

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


PLAYOFFS
ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ……. ΠΑΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ THN ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
     Έγινε και αυτό στον «θαυμαστό» χώρο του πρωταθλήματος της Γ΄ τοπικής κατηγορίας με την Αναγέννηση να καθυστερεί να καταβάλλει το χρηματικό πρόστιμο που της είχε επιβληθεί από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και την διοργανώτρια σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. να μην ορίζει τον προγραμματισμένο για χθες αγώνα για τα playoffs στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την Ανωγή.

     Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αναγέννηση το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. να καταβάλει το πρόστιμο αλλά πλέον ήταν αργά αφού ήδη είχαν ειδοποιηθεί, το αντίπαλο Σωματείο και οι διαιτητές για την μη διεξαγωγή του αγώνα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει τελικά αφού τα χρονικά περιθώρια είχαν εκπνεύσει.
     Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ανωγή αναμένεται να κερδίσει τον αγώνα στα «χαρτιά» με σκορ 3-0, ενώ στην Αναγέννηση θα επιβληθεί μηδενισμός στον συγκεκριμένο αγώνα, και χρηματική ποινή ύψους 1.000 €.
     Στον άλλον αγώνα που διεξήχθη στα Μακρυώτικα Έρυσσος και Παπυργιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και πλέον θα λύσουν τις «διαφορές» τους σε τρία παιχνίδια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
1 – 1
2.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
0 – 3 α.α.
 
ΘΑ "ΒΑΡΕΘΟΥΝ" ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΡΥΣΣΟΣ-ΠΥΡΓΙ 
        Α.Ο.ΕΡΥΣΣΟΥ               ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ                
        1              1












   Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στα Μακρυώτικα, Έρυσσος και Παπυργιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αυτό σημαίνει ότι τελικά οι ομάδες αυτές θα χρειαστεί να αγωνισθούν τρεις φορές μεταξύ τους για να πάρει η μια εκ των δυο την πρόκριση για τον τελικό και συγχρόνως την άνοδο της στην Β΄ κατηγορία.

   Οι ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με το Πυργί να «πατάει» καλύτερα γήπεδο έχοντας την κατοχή στο α΄ ημίχρονο και την Έρυσσο στο β΄, ενώ το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
  Ο Παπυργιακός από το 78΄αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Απ. Κοκκόση.
     Τα Γκολ
     Το 0-1 για το Πυργί θα πετύχει ο Σπηλιώτης στο 49΄με ωραίο πλασέ ύστερα από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
     Η ισοφάριση για την Έρυσσο θα έρθει στο 65΄με πλασέ του Αρώνη ύστερα από σέντρα από δεξιά και σύγχυση στα καρέ του Παπυργιακού.
     Καλή η διαιτησία του κ. Παν. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Αθ. Σκαλτσή και Παν. Κομητόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνης),Καμπανός, Ζαμπέλης Γ. (80΄Κουταλάς), Ζαμπέλης Δ., Βρυώνης Π. (46΄Tavani G), Tavani G., Καββαδίας Ν., Αντύπας, Ζαμπέλης Απ., Πατρίκιος (75΄Σκιαδαρέσης), Μπέλλος, Κουταλάς, Αρώνης.
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης),Κοκκόσης Δ., Μενεγάτος Β. (78΄Κοκκόσης Σπ.), Βαγγελάτος Γ., Στρακάτος Σπ., Τρίτσης, Κοκκόσης Γερ., Κοκκόσης Απ., Κουμαριώτης Διον., Παγουλάτος, Χατζηφωτιάδης, Σπηλιώτης (58΄Αλυσανδράτος). 
Για τον sportsthea Δημ. Αλυσανδράτος
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13-5-12)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ PLAYOFFS
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου