Σάββατο, Μαΐου 12

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Σ.Κ.Α.Η.

H MAXH TΩΝ PLAYOFFS
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ «ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ










    Με μοναδικό στόχο να μην πάει «χαμένη» όλη η χρονιά αλλά και η πολύ καλή του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ν.Ε.Ο.Λ. αντιμετωπίζει στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα των playoffs την Γαλήνη την Κυριακή το μεσημέρι στις 2,30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Παλλικής.
     Οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη στην έδρα τους με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι στις 2-2 νίκες.

     Η Ληξουριώτικη ομάδα καλεί τον κόσμο της Παλλικής να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο από κόσμο, όπως άλλωστε έγινε μέχρι σήμερα, στηρίζοντας ακόμη μια φορά τον προπονητή αλλά και τους αθλητές της για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος με την πρόκριση κατ΄ αρχήν στον τελικό απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή και δύσκολη ομάδα όπως είναι η Γαλήνη. Άλλωστε στον πρώτο αγώνα η νίκη ήρθε μάλιστα πάρα πολύ δύσκολα για τον Ν.Ε.Ο.Λ..
     Ο Μ. Τζουγανάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο με την κατάκτηση του «Ροζ» Φ.Α. και την πρόκριση του Ν.Ε.Ο.Λ. στον τελικό με «έπαθλο» το άλλο εισιτήριο που οδηγεί στην Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
     Διαιτητές οι: κ.κ.  Σοφιανόπουλος – Τσακαλογιάννης.
Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ «ΜΑΧΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ
     Στον άλλο αγώνα μεταξύ Υπερίωνα Αμαλιάδας-Ιτεών με τους αντιπάλους να έχουν «χτυπήσει» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους αναμένουμε μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση, με τους γηπεδούχους να είναι ένα βήμα πιο μπροστά λόγω έδρας αλλά και ψυχολογίας μετά την νίκη τους το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΗΣ 3ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOFFS
Γήπεδο
Αγώνας
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ
ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1η  ΤΕΛΙΚΟΥ PLAYOFFS
Θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που θα προκριθούν
από τους δυο προημιτελικούς σε ημερομηνίες που θα ορίσει η Ε.Σ.Κ.Α.Η.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου