Παρασκευή, Μαΐου 11

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ Η 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κερδίζει στα χαρτιά το παιχνίδι με το Τσιλιβί
     Χωρίς την αγωνιστική παρουσία της Εικοσιμίας συνεχίζεται την Κυριακή το περιφερειακό πρωτάθλημα όπου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα αγωνιζόταν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα με τον Α.Ο. Τσιλιβί. Όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού η Ζακυνθινοί έχουν παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα η Εικοσιμία να κερδίσει στα «χαρτιά» το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς.
     Πάντως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μας τα πράγματα στην ομάδα δεν είναι «ρόδινα» αφού και πάλι υπάρχει ορατός ο κίνδυνος της αποχώρησης της από την συνέχεια του πρωταθλήματος και μάλιστα δυο «στροφές» πριν το φινάλε!!!!!! ή παραίτηση από τον επόμενο εντός έδρα αγώνα με την Αχαϊκή και να γίνει κανονικά το παιχνίδι στην Μεσσήνη τελευτά αγωνιστική του πρωταθλήματος.
     Οι ίδιες πληροφορίες επίσης μιλάνε για την εκ νέου σύγκληση του Δ.Σ. της ομάδος όπου θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

     Ευχή μας βέβαια είναι να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση και η ομάδα να συνεχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα με την αξιοπρέπεια που το άρχισε φτάνοντας μέχρι εδώ αλλά και διατηρώντας τον σεβασμό που απέκτησε από τους αντιπάλους της στην πορεία της αυτή, έστω και αν η αγωνιστική της παρουσία δεν είναι η καλύτερη.
     Επίσης το πιο σημαντικό θα είναι τα προβλήματα που θα «γεννηθούν» από μια τέτοια απόφαση τα οποία θα είναι μεγάλα και ίσως μετέπειτα στοιχίσουν ακόμη και στην μελλοντική πορεία της ομάδας!!!  
     Το sportsthea επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Εικοσιμίας κ. Γιάννη Λυκούδη οποίος δεν μας επιβεβαίωσε το γεγονός όπως και δεν μας απέκλεισε μια τέτοια εξέλιξη και όπως ανέφερε την οριστική απόφαση θα πάρει το Δ.Σ. της ομάδας στην αρχή της επόμενης εβδομάδας αφού κάποια από τα μέλη αυτή την στιγμή απουσιάζουν εκτός Κεφαλονιάς.

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ «ΟΥΡΑ»;
     Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου και την 24η αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι σε τα αυτά της «ουράς».
     Ο πρωταθλητής Παναιγιάλειος ταξιδεύει στην Μεσσήνη φιλοξενούμενος του τοπικού Πάμισου που ενδιαφέρεται για τους βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.
     Το δεύτερο και αήττητο Πανόπουλο θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και σκορ 3-0 το παιχνίδι με τον Τριταιϊκό συνεχίζοντας το αήττητο σερί του χωρίς να «ιδρώσει».
     Στην Κάτω Αχαγιά η τοπική ομάδα αναμένεται να «σφραγίσει» και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία με αντίπαλο τις Βρασιές που έχουν σχεδόν αποχαιρετήσει την κατηγορία.
      Στα Φιλιατρά η τοπική Εράνη με εξασφαλισμένη την παραμονή της στην κατηγορία σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά για την ίδια αγώνα, φιλοξενεί την Θύελλα Πατρών που  ταξιδεύει με πολλές απουσίες στην Μεσσηνιακή πόλη και παίζει το τελευταίο της χαρτί στις όποιες ελάχιστες ελπίδες παραμονής διαθέτει.
     Μάχη και στην «Μάνη» όπου ο τοπικός Ολυμπιακός Γυθείου παίζοντας και αυτός τα πάντα για το θαύμα της παραμονής του, φιλοξενεί τον Ατρόμητο Λάππα με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.
     Τέλος το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στα Βραχνέϊκα όπου ο Διαγόρας θέλει νίκη απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και να μην μπλέξει στην συνέχεια σε περιπέτειες. Από την άλλη η ομάδα της Αμαλιάδας μόνο με νίκη ελπίζει σε παραμονή αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετάει την κατηγορία.
     Από ότι λοιπόν φαίνεται τα πάντα μπορεί να ξεκαθαρίσουν αυτή την αγωνιστική στην υπόθεση «παραμονή» και όλα θα κριθούν στα παιχνίδια Εράνης Φιλιατρών-Θύελλας Πατρών, Ολυμπιακού Γυθείου-Ατρόμητου Λάππα και Διαγόρα Βραχνέϊκων-Αστέρα Αμαλιάδας αφού με νίκες των γηπεδούχων θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συμμετέχουν στα τοπικά τους πρωταθλήματα. Αν τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά η αγωνία θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος.
     Τα παιχνίδια ανάμεσα σε Α.Ο. Τσιλιβί-Α.Ο. Εικοσιμίας και ΠΦΟ Πανόπουλο-Τριταιϊκός δεν θα διεξαχθούν αφού οι ομάδες από την Αχαΐα και την Ζάκυνθο έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα!
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ ΧΡ.
ΠΕΙΡΑΙΑ
Ζησιμόπουλος Δημ.
Καρφής Δημ.
2.
ΑΧΑΪΚΗ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓ.
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κλαδούχος Παυλ.
Πιφέας Ιωαν.
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝ.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Αργύρης ιωαν.
Τόσκας Χρ.
4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡ.
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δημόπουλος Μιχ.
Οικονόμου Κων.
5.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ.
ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ ΣΥΜ.
ΑΘΗΝΑΣ
Ντάλας Παν.
Απτόσογλου Ιωαν.
  • Τα παιχνίδια Α.Ο. Τσιλιβί-Α.Ο. Εικοσιμίας και ΠΦΟ Πανόπουλου-Τριταιϊκού δεν θα διεξαχθούν αφού αποχώρησαν  από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και  Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 23 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
64
51 – 13
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
53
47 – 11
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
42
33 – 15
4.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
40
38 – 21
5.
ΑΧΑΪΚΗ
39
29 – 19
6.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
38
29 – 23
7.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
37
36 – 24
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
33
34 – 27
9.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
32
32 – 24
10.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
30
29 – 33
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
29
31 – 2
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
09
17 – 61
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 – 53
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 54 
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (25η 20-5-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
2.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΑΧΑΪΚΗ
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
6.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
7.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ

PLAYOFFS
     Τελικά τα playoffs της Γ΄ κατηγορίας θα συνεχιστούν με την Αναγέννηση να μη συμμετέχει πλέον σε αυτά αφού δεν κατέβαλε τα οφειλόμενα στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
     Έτσι η αγωνιστική των ημιτελικών περιλαμβάνει ένα μόνο παιχνίδι, αυτό μεταξύ του Παπυργιακού-Ερύσσου ΤΗΝ Κυριακή στις 6 μ.μ.στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
  ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ                                        Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ                       









ΕΡΥΣΣΟΣ-ΠΥΡΓΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ  ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 







      Στο Αργοστόλι και στο Δ.Α.Κ. μεταφέρεται την Κυριακή το απόγευμα 6 μ.μ., η αγωνιστική των ημιτελικών των playoffs με τον πολύ σπουδαίο αγώνα μεταξύ του Παπυργιακού και της Ερύσσου. Ένα παιχνίδι που για τις δυο ομάδες αποτελεί στόχο η νίκη που θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για είσοδο στον τελικό με την παράλληλη άνοδο μιας εκ των δυο στην Β΄ κατηγορία.
     Στον πρώτο αγώνα στα Μακρυώτικα οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
     Η μέχρι τώρα παρουσία τους και ιδιαίτερα στα μεταξύ τους παιχνίδια, δείχνει τις ομάδες αρκετά ισορροπημένες και ικανές για κάθε αποτέλεσμα ανεξαρτήτως έδρας. Με αυτά λοιπόν αναμένεται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι σε αυτή την σειρά.
     Ο Αν. Κοκκόσης εκτός της απουσίας του τιμωρημένου Απ. Κοκκόση δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη ο Γ. Βρυώνης βλέπει την ομάδα του να είναι πάνοπλη χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και έτοιμη για την νίκη και το προβάδισμα (βαθμολογικό και ψυχολογικό).
     Φαβορί: Με την μέχρι τώρα παρουσία τους στα μεταξύ τους παιχνίδια κάθε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη. Θεωρούμε και τις δυο ομάδες ικανές για κάθε αποτέλεσμα.
     Αποτέλεσμα πρωταθλήματος: Νίκη του Παπυργιακού 2-1 στα Μακρυώτικα και νίκη της Ερύσσου 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
     Α΄αγώνα playoffs: 1-1.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Βασιλόπουλο και Δημ. Καλαφάτη.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΝΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ «ΜΑΤΩΣΕΙ»
     Τελικά η Αναγέννηση δεν κάλυψε το οφειλόμενο ποσό στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με αποτέλεσμα η διοργανώτρια βάσει του Κ.Α.Π. να μην προγραμματίσει τον συγκεκριμένο αγώνα.
     Έτσι η Ανωγή θα πάρει και αυτόν τον αγώνα στα «χαρτιά» εξασφαλίζοντας μετά από αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας και παράλληλα την άνοδο της στην Β΄ κατηγορία.
     Από την Αναγέννηση αναμένεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά να επιβληθεί μηδενισμός στον συγκεκριμένο αγώνα, και χρηματική ποινή ύψους 1.000 €.
 Η ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου