Τρίτη, Μαΐου 8

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



PLAYOFFS
     Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον περιλαμβάνει αύριο Τετάρτη 9-5-12 το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (ημιτελικοί) των playoffs του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας με δύο ντέρμπι σε Μακρυώτικα και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τις τέσσαρες ομάδες να επιδιώκουν να μπουν με το δεξί στους αγώνες αυτής της φάσης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΤΩΝ PLAYOFFS-HMIΤΕΛΙΚΟΙ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
2.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ                                          ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ






ΕΡΥΣΣΟΣ-ΠΥΡΓΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ  ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
      Την Τετάρτη 9-5-12 το απόγευμα και ώρα 18:00 ανοίγει η αυλαία των αγώνων κατάταξης της Γ΄ κατηγορίας και την πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου Έρυσσο να φιλοξενεί στα Μακρυώτικα τον Παπυργιακό σε έναν σπουδαίο αγώνα και τις ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους σε αυτή τη φάση.

     Όπως έδειξε η παρουσία των δυο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  και οι δυο είναι ικανές για να πετύχουν νίκη.
     Η Έρυσσος, κυρίως λόγω έδρας, έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους φιλοξενούμενους αλλά μέχρι εκεί αφού η ομάδα του Α. Κοκκόση δεν καταλαβαίνει από αυτές και έχοντας μια σταθερή παρουσία σε όλους της τους αγώνες ανεξάρτητα τον αντίπαλο της είναι ικανή για ένα θετικό αποτέλεσμα.
     Φαβορί: Και οι δυο ομάδες όπως έδειξαν και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δείχνουν ικανές για κάθε αποτέλεσμα. Ένα μικρό προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας θα δώσουμε στους γηπεδούχους.
     Αποτέλεσμα πρωταθλήματος: Νίκη του Παπυργιακού 2-1 στα Μακρυώτικα και νίκη της Ερύσσου 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Αθαν. Σκαλτσή και Π. Κομητόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                                             Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ








«ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΟΔΗΓΟΥ» ΣΤΑ PLAYOFFS
     Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η πολύ καλή και νεανική ομάδα της Αναγέννησης φιλοξενεί την Ανωγή σε έναν αγώνα ντέρμπι και τις ομάδες πανέτοιμες να διεκδικήσουν την νίκη που θα τους δώσει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό και συγχρόνως την άνοδο τους στην Β΄ κατηγορία.
    Οι γηπεδούχοι δεύτεροι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (κυρίως λόγω της ένστασης) έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και δείχνουν ικανοί να μπουν με το δεξί σε αυτή την φάση.
     Από την άλλη η Ανωγή πιο έμπειρη ομάδα, θέλει να το εκμεταλλευθεί, και να φύγει με το καλό αποτέλεσμα από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έχοντας το πάνω «χέρι» στην συνέχεια.
     Φαβορί: Παρά τις δυο νίκες της στο πρωτάθλημα η Αναγέννηση πρέπει να προσέξει πολύ απέναντι στους Ληξουριώτες γιατί αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά της φάσης των playoffs και για μας είναι ο λόγος που δεν θα χρήσουμε καμία ομάδα φαβορί.       
     Αποτέλεσματα πρωταθλήματος: Νίκη και στα δυο παιχνίδια για την Αναγέννηση 3-0 στον Άγιο Αντώνη και 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο κ. o κ. γιωρ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ Δημ. Καλαφάτη και Γιωρ. Γασπαράτο.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13-5-12)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ PLAYOFFS
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου