Τετάρτη, Μαΐου 2

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ


ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Ένα ακόμη πλήγμα τη φετινή σεζόν δέχτηκε η ελληνική υδατοσφαίριση και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών με την αναβολή αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
     Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του ΝΟ Καλαμακίου ενημέρωσε την Κολυμβητική Ομοσπονδία ότι δεν προτίθεται να ταξιδέψει και να αγωνιστεί μεθαύριο (4/5) στην Κεφαλλονιά κόντρα στον ΝΟ Αργοστολίου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί και να κατοχυρωθεί στους γηπεδούχους, ενώ το Καλαμάκι θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση ενός βαθμού.
     Να θυμίσουμε ότι παρόμοια τιμωρία έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τόσο ο ΝΟ Χανίων στην Α1 ανδρών όσο και η ΝΕ Πατρών στην Α1 γυναικών.
Βέβαια, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν για τους ανθρώπους του ΝΟ Καλαμακίου, αφού πλέον η ομάδα είχε και μαθηματικά υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών από την προηγούμενη αγωνιστική.
Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό ότι τέτοιου είδους ενέργειες πλήττουν το κύρος του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν το επίπεδο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου