Σάββατο, Μαΐου 12

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ 5-2 ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ
     ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΚ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ  ΤΟΥ Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ.
     ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ: ΑΛΙΑΙ, ΖΑΙΜΙ, ΦΩΗΣ ΤΑΚΗΣ (Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ), ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΑΚΗΣ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ, ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,Τ ΖΩΡΤΖΑΤΟΣ Δ., ΚΙΟΥΤΙ, ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ.
     ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΟΙ: ΚΙΑΤΟ (ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕ 5 ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 41 ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ), ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ, ΚΛΕΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 20 ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΒΑΝGO), XAΡΑΛΑΜΠΟΓΛΟΥ (ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 38 ΠΥΡΕΤΟ), ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΤΖΕΡΥ (ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΚΟΡΑΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΛΥΤΗ) ΖΟΡΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΟΛΛΑΚΗΣ Γ., ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ, ΖΑΪΜΙ ΚΑΙ Ο ΚΑPAI.
     ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-2.  
3 ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ 25, 35 KAI 65, ΣΤΟ 29 Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 55 Ο ΜΗΛΙΩΝΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ Ο BANGO στο 80 ΚΑΙ ΣΤΟ 85 ΤΖΕΡΥ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ.

Ρεπορτάζ: Σ. Αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου