Παρασκευή, Μαΐου 11

PLAYOFFS A1

PLAYOFFS A1 
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ 2-0 ΝΙΚΕΣ ΤΟΝ Π.Α.Ο.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ 1-1
     Εύκολο πέρασμα της Βουλιαγμένης από το ΟΑΚΑ και νίκη 10-4 επί του Παναθηναϊκού. Έτσι η ομάδα του Τ. Λοράντου είναι η μια εκ των δυο finalist του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης.
     Αντίθετα ο Ολυμπιακός σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι υπέστη ήττα 11-10 στην Χίο από την τοπική ομάδα και θα χρειασθεί και τρίτο παιχνίδι που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση την Κυριακή στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.
   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  
        4              10


     Ο Παναθηναϊκός από σήμερα το απόγευμα βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης επικρατώντας άνετα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με σκορ 10-4!!!
     Οι «μπέμπηδες» δεν δυσκολεύθηκαν να επικρατήσουν των «πράσινων». Επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους έχοντας ένα ξεκάθαρο σκορ φτάνοντας μάλιστα στο ημίχρονο στα 6 τέρματα χωρίς να έχουν δεχθεί κάποιο. Τελικά με ένα 5-4 στο υπόλοιπο μισό του αγώνα ο Ν.Ο.Β. πήρε το ένα εισιτήριο του τελικού.
Διαιτητές: Βασιλείου-Μπιράκης     
Τα 8λεπτα: 0-3, 0-2, 2-3, 2-2     
Παναθηναϊκός:(Φ. Κουντουδιός), Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν., Αληχανίδης Αβ., Κουκουμάκης, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παρασκευόπουλος, Παπαδημητρίου.  
Βουλιαγμένη:(Τ. Λοράντος), Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Βελώνιας, Κουρλιάφτης 2, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουιζίδης.
  Ν.Ο. ΧΙΟΥ             ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             
    11             10
(ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)












     Σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή (16.00) στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα αναδειχθεί ποιος από τους Ολυμπιακό ή, ΝΟ Χίου θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση (αντίπαλος του ΝΟ Βουλιαγμένης που πήρε την πρόκριση νωρίτερα σε βάρος του Παναθηναϊκού).
     Στον αποψινό δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, που ήταν συγκλονιστικός και γεμάτος ένταση και αντεγκλήσεις, ο ΝΟ Χίου πήρε τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 11-10 (6-6 έληξε ο κανονικός αγώνας, 7-7 μετά την παράταση και 4-3 στα πέναλτι) και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες. Πρωταγωνιστής και λυτρωτής για το ΝΟΧ ο Φίλιππος Καραμπέτσος που απέκρουσε τρία πέναλτι και έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του.
     Συναρπαστική ήταν, από το ξεκίνημα, η εξέλιξη του αγώνα με πάθος κι από τις δυο ομάδες, ένταση, νεύρα και έντονους διαξιφισμούς μετά τη λήξη. Ο Ντόσκας ισοφάρισε σε 6-6, 1.19 πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στο 1ο τρίλεπτο της παράτασης έγινε η φάση του αγώνα. Η Χίος έχασε επίθεση περίπου ενάμιση λεπτό πριν το τέλος του και ξαφνικά από το πουθενά κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού γύρισε τη μπάλα προς το Δεληγιάννη που αιφνιδιάστηκε και είδε σαδιστικά τη μπάλα να περνά τη νοητή γραμμή του τέρματος, μετά από σπόντα στον Γιάννη Γαβαλά, σύμφωνα με την απόφαση των διαιτητών. Ο Γιάννης Φουντούλης ισοφάρισε στο τελικό 7-7, 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 2ου τρίλεπτου. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Καραμπέτσος έπιασε τρία και λύτρωσε τον ΝΟ Χίου.
Η σειρά των πέναλτι: Μπλάνης αποκρούει ο Καραμπέτσος, Μιράλης 8-7, Κόλιανιν 8-8, Θεοδωρόπουλος 9-8, Φουντούλης Ι. αποκρούει ο Καραμπέτσος, Φουντούλης Γιώρ. 10-8, Σχίζας 10-9, Βλοντάκης δοκάρι, Κολόμβος 10-10, Ντόσκας αποκρούει ο Δεληγιάννης, Μπλάνης αποκρούει ο Καραμπέτσος, Μιράλης 11-10.
Διαιτητές :Μπουδραμής-Κουρέτας        
Τα 8λεπτα: 3-1, 1-2, 0-2, 2-1, 1-0 (1ο τρίλεπτο παράτασης), 0-1 (2ο τρίλεπτο παράτασης), 4-3 στα πέναλτι.
Ν.Ο. Χίου:(Μ. Βολτυράκης), Καραμπέτσος, Μιράλης 4, Βοργιάς, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος 2, Ντόσκας 1, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώργ. 2, Γαβαλάς Ι. 1, Μισετζής, Πίσσιας, Βιτέλας.
Ολυμπιακός:(Θ. Βλάχος), Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 3, Δερβίσης, Μπλάνης, Κόλιανιν 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Κατρουντζανάκης, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (3η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ν.Ο. ΧΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου