Τετάρτη, Μαΐου 9

PLAYOFFS A1 POLO

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
    Τα φαβορί επικράτησαν στους πρώτους αγώνες των playoffs  του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης και έκαναν σημαντικό βήμα για την συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης.
     Οι πρωταθλητές της κανονικής περιόδου επικράτησαν εύκολα 10-7 του «τριφυλλιού»  στον Λαιμό, ενώ ο «Θρύλος» στον Πειραιά σε ένα φανταστικό σε ενδιαφέρον παιχνίδι παίρνοντας τελικά τη νίκη από τους Χιώτες 7-6  9΄΄ πριν την λήξη του με σουτ του Βαγγέλη Δελακά.

    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  
      10                7
    












   Εύκολα η Βουλιαγμένη πέτυχε το 1-0 απέναντι στον παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και μπήκε και αυτή μετά τον Ολυμπιακό με το «δεξί» στα playoffs  της Α1.

     Οι "μπέμπηδες" επικράτησαν με 10-7 των «πρασίνων» στον πρώτο αγώνα της σειράς στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έκαναν το ένα από τα δυο βήματα και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ ή την Κυριακή στον Λαιμό, θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς.
     Το «τριφύλλι» ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την λήξη του α΄ οκταλέπτου αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ειδικά στο τέταρτο «καθάρισαν» τη δουλειά.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Διαιτητές:Σταυρίδης - Αχλαδιώτης.    
Τα 8λεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 4-2    
Βουλιαγμένη:(Τ. Λοράντος), Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 1, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 2, Λουιζίδης.  
Παναθηναϊκός:(Φ. Κουντουδιός), Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 1, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος.


     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             Ν.Ο. ΧΙΟΥ
        7                6













     Σε πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός με ένα γκολ του Βαγγέλη Δελακά 9΄΄ πριν την λήξη του επικράτησε 7-6 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης.
    Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν άλλη μια νίκη για να κλείσουν θέση στον τελικό του πρωταθλήματος και θα έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Χίο την Παρασκευή  στις 7 μ.μ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
     Αν πάλι δεν τα καταφέρουν θα έχουν άλλη μια ευκαιρία  σε τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί στον Πειραιά την προσεχή Κυριακή.
    Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν ο βοηθός προπονητής του Ν.Ο. Χίου Μπελέγρης και ο έφορός του Τ. Παπαναστασίου για έντονη διαμαρτυρία.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος – Σκαλοχωρίτης.      
Τα 8λεπτα: 1-1, 2-0, 1-3, 3-2.  
Ολυμπιακός:(Θ. Βλάχος), Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης 2, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης Ι. 2, Δερβίσης, Μπλάνης 1, Κόλιανιν, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Κατρουτζανάκης, Σχίζας, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας.  
Ν.Ο. Χίου:(Μ. Βολτυράκης), Καραμπέτσος, Μιράλης, Μιωτέρης, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου, Ντόσκας 2, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι. 1, Μισεντζής, Βοργιάς, Βιτέλας.  
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (2η Παρασκευή 11-5-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.  – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου