Κυριακή, Οκτωβρίου 7

1η ΓΥΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Οι νικητές σε 5.000 ανδρών-γυναικών και 500 μ. αγοριών-κοριτσιών
  Δόθηκε πριν από λίγο η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα δρόμου "1η Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι-Ληξουρί" που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς, την Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς και τοπικούς φορείς. 
   Η οργανωτική επιτυχία φαίνεται με το "καλημέρα" ότι θα είναι άψογη ενώ η συμμετοχή είναι πάρα πολύ ικανοποιητική με τον αριθμό των αθλητών κάθε ηλικίας και φύλλου φτάνει περίπου τους 120, ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για έναν τέτοιο αγώνα.
  Η αφετηρία ήταν το τέλος της γέφυρας κοντά στα γήπεδα 5Χ5 και οι αθλητές αφού  διανύσουν μια απόσταση 32 Km θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου.
   Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος στου Συλλόγου Δρομέων Κεφαλληνίας κ. Χάρης Πρεντάνος αφού καλωσόρισε τους ντόπιους, αλλά και ξένους αθλητές στο νησί και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα, χαιρέτησε την εκδήλωση με την ευχή "να είμαστε όλοι εδώ και του χρόνου και με σημείο εκκίνησης ακριβώς αντίστροφα δηλαδή από Ληξούρι προς Αργοστόλι".
   Την ίδια ώρα στο Ληξούρι δόθηκαν και οι εκκινήσεις των 5.000 ανδρών-γυναικών και 500 μέτρων παίδων-κοριτσιών με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Ληξουρίου, όπου ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας τις τρεις πρώτες θέσεις ανά  διαδρομή κατέκτησαν:
5.000 μ. 
Άνδρες
1ος  Μέλι Μπράντι
2ος  Μωραίτης Γεράσιμος
3ος  Απέργης Σπύρος
Γυναίκες
1η   Η τετράκις φορές Πανελληνιονίκης Κατερίνα Φωτοπούλου.
2η   Σαραντέα Ελίζα
3η   Μουρελάτου Σοφία
500 μ. παίδων
Αγόρια
1ος  Συρριάτος Μιχάλης
2ος  Σινάϊ Άλεξ
3ος  Λουκέρης Γεράσιμος
Κορίτσια 
1η   Σαβράμη Βεατρίκη
2η   Αντωνάτου Αναστασία
3η   Σπάθα Ελισάβετ
   Το sportsthea χορηγός επικοινωνίας των παραπάνω αγώνων ήταν στο σημείο εκκίνησης της του αγώνα των 32 km και σας μεταφέρει εικόνες από την εκκίνηση και τα πρώτα χιλιόμετρα.
   Αναλυτικό ρεπορτάζ αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλη την διαδρομή, όλους τους αγώνες, τον τερματισμό και τις απονομές θα υπάρχει μετά τον αγώνα, όπως και τα αποτελέσματα των ανδρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου