Παρασκευή, Οκτωβρίου 5

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-2013.... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ
Με τους πολύ ενδιαφέροντες αγώνες Πυλαριακού-Οδυσσέα Ιθ., Φωκάτων-Ερύσσου το Σάββατο και Προόδου Ιθ.-Πρόννων, Διλινάτων-Παπυργιακού την Κυριακή συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο κλείνοντας την σειρά των αγώνων του προγράμματος της  Α' φάσης πριν τους επαναληπτικούς 
   Με τους υπόλοιπους τέσσαρους αγώνες της Α' φάσης Α' σειράς συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο το Σαββατοκύριακο 6-7/10, έστω και αν έπρεπε να πάρει το "παιχνίδι" και την ευθύνη στα χέρια της η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν είχε κάνει το αυτονόητο μέχρι σήμερα και να έχει εκδώσει τις συγκεκριμένες άδειες.
   Μετά από αυτή την καλή για τα γηπεδούχα Σωματεία εξέλιξη τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα στις έδρες τους.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ











Το Σάββατο το πρωί 11 π.μ. στα Μακρυώτικα ανοίγει η αυλαία της συνέχειας των αγώνων της Α' φάσης του τοπικού κυπέλλου, όπου Πυλαριακός και Οδυσσέας Ιθάκης αναμετρούνται σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.
   Ο Πυλλαριακός μια ομάδα πολύ ισορροπημένη έστω και αν φέτος αποχώρησαν για διάφορους λόγους κάποιοι από του βασικούς ποδοσφαιριστές της εξακολουθεί ειδικά στο γήπεδο του να παραμένει ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος και με όπλο την έδρα και το δυναμικό του παιχνίδι θα προσπαθήσει για ένα αποτέλεσμα, τέτοιο που να του δίνει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Ιθάκης.
  Από την άλλη η ομάδα του Σταυρού μια κατηγορία παραπάνω και ένα ρόστερ αρκετά έμπειρο πάει στα Μακρυώτικα για το καλό αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία στον δεύτερο αγώνα στο Βαθύ να διεκδικήσει την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του θεσμού.
   Φαβορί:Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ανοικτό και κάθε αποτέλεσμα πιθανό.
  Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Λογοθέτη Βασ..
ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ













    Την ίδια μέρα το απόγευμα και ώρα 4:30 μ.μ. στις Κεραμειές τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί φιλοξενούν την ομάδα της Ερύσσου.
   Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου πολύ ενισχυμένη και με υψηλούς στόχους στο φετινό κύπελλο και πρωτάθλημα θέλει με το "καλημέρα" να στείλει μήνυμα στους αντιπάλους της ότι φέτος θα παρουσιάσει το κάτι διαφορετικό για να διεκδικήσει αυτό που δεν μπόρεσε να κερδίσει πέρυσι. Και αυτό δεν είναι άλλο από την άνοδο.
   Η Έρυσσος με αρκετές αλλαγές φέτος στην σύνθεση της και σίγουρα διαφορετικό από το περυσινό το ρόστερ της, θα προσπαθήσει για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι ώστε στον επαναληπτικό στην έδρα της να έχει πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο  
    Φαβορί: Θεωρούμε ότι τα Φωκάτα είναι το φαβορί αυτού του αγώνα.
   Διαιτητής: Ο κ. Αντ. Σπανόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο Δημ. και Λογοθέτη Βασ..     
ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ.... ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ














   Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο Βαθύ όπου η τοπική Πρόοδος θα φιλοξενήσει την ομάδα των Πρόννων σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα "παλιά".
   Και οι δυο ομάδες είναι αρκετά ανανεωμένες σε σχέση με την περασμένη περίοδο και ιδιαίτερα η ομάδα της Ιθάκης που με την επιστροφή της στην Α' κατηγορία θέλει να αποδείξει από την αρχή ότι έχουν μπει πλέον οι σωστές βάσεις ώστε να σταματήσει να είναι ασανσέρ μεταξύ Α' και Β' κατηγορίας.
   Οι Πρόννοι παρά τον περυσινό υποβιβασμό τους στην Β' κατηγορία και τον τρόπο που ήρθε αυτός, παραμένουν πάντα ένας αξιόλογος αντίπαλος και σκληρό "καρύδι" για κάθε ομάδα. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα ενθουσιάσει τους θεατές που θα το παρακολουθήσουν και θα εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων.
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι και εδώ δεν υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί και οι δυο ομάδες δικαιούται να ελπίζουν για το καλύτερο.
    Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Παίζη Παν. και Βουτσινά Αγγ..
ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ











     Στο γήπεδο των Κεραμειών λόγω της γνωστής τιμωρίας τους από τα περυσινά γεγονότα στον 3ο τελικό των playoffs, οι περυσινοί πρωταθλητές και finalist του κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν τον Παπυργιακό σε έναν αγώνα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ότι είναι το μεγάλο φαβορί επιδιώκοντας εκτός από το καλό θέαμα να πετύχουν και μια καλή διαφορά τερμάτων ώστε να πάνε πιο άνετα στον επαναληπτικό για την κατάκτηση της πρόκρισης. 


  Ο νεανικός Παπυργιακός με πολλά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες, μετά από κάποια χρόνια απουσίας από τα τοπικά πρωταθλήματα πέρυσι κέρδισε την άνοδο του στην Β' κατηγορία και θέλει να βάλει τις βάσεις που χρειάζονται για την δύσκολη συνέχεια αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι.
  Φαβορί: Δεν χωράει αμφιβολία ότι το απόλυτο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι είναι τα Διλινάτα.
   Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αθ. Σκαλτσή και Σπυράτο Αλ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου