Παρασκευή, Οκτωβρίου 12

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ Π.Κ. 2014....... ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3


ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΒΟΣΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

   Σε λίγες ώρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 21:45 στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" η Εθνική μας ομάδα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισόβαθμης της και βασικής της αντιπάλου στο κυνήγι της 1ης θέσης στον όμιλο, Βοσνίας Ερζεγοβίνης ώστε να αποσπασθεί τρεις βαθμούς από αυτήν.

     Οι παίκτες του Φ. Σάντος γνωρίζουν την δυσκολία του παραπάνω αγώνα αλλά και τη δυναμικότητα των Βόσνιων, θα μπουν στο γήπεδο με το γνωστό πάθος που τους διακρίνει και μαζί με την συμπαράσταση των χιλιάδων φιλάθλων που θα κατακλύσουν το "Γ. Καραϊσκάκης", να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για το μεγάλο ταξίδι της Βραζιλίας και τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.
     Ο Σάντος θα κατεβάσει και πάλι την ομάδα με το αγαπημένο του 4-4-2 με μοναδικό στόχο και υπομονή να διεκδικήσει την νίκη.
     Οι απουσίες στην ομάδα είναι αρκετές αλλά κανένας στο "στρατόπεδο" της γαλανόλευκης δεν μένει σε αυτές.
 Οι δηλώσεις του Φ. Σάντος:
«Είναι ένα ματς που και αυτό, αλλά και το επόμενο έχω ξαναπεί ότι δεν είναι καθοριστικά, γιατί υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια στην πορεία. Όμως  είναι πολύ σημαντικά».
« Έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο. Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση που προέρχεται από τα καλά αποτελέσματα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχοντας στον νου μας ότι είναι δύσκολο ματς, πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε και θα φτάσουμε στη νίκη». 

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ:(Φερνάντο Σάντος),Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας.
ΒΟΣΝΙΑ:(Σάφετ Σούσιτς),Μπέγκοβιτς, Μουίτζα, Βράνιες, Σπάχιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σαλίχοβιτς, Μισίμοβιτς, Ντζέκο, Ιμπίσεβιτς.
Διαιτητής: Αντόνιο Νταμάτο (Ιταλία)
Το sportsthea θυμάται και σας παρουσιάζει τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Βόσνιους για τα προκριματικά του Euro 2008:
Βοσνία - Ελλάδα 0 - 4

Ελλάδα - Βοσνία 3-2  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑΒΑΘΜΟΙ
1Βοσνία-Ερζεγοβίνη22001226
2Ελλάδα2200416
3Σλοβακία2110314
4Λιθουανία0011131
5Λετονία0002260
6Λιχτενστάιν00021100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου