Τρίτη, Οκτωβρίου 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΦΩΝΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΝΩΝ

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ
Ήδη σταμάτησε η προετοιμασία...... 
     Ορατό πλέον φαντάζει το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει στο φετινό κύπελλο (αν και έχει δηλώσει συμμετοχή και έχει περάσει στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα), όπως και στο πρωτάθλημα, ο Ηρακλής αφού το γηπεδικό πρόβλημα σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας των Πρόννων είναι αυτό που δεν του επιτρέπει αυτή την συμμετοχή. 
   Σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά και από συζητήσεις που έχουμε με κάποιους ανθρώπους της περιοχής ήδη έχει σταματήσει η προετοιμασία της ομάδας και η οριστική απόφαση για το μέλλον της θα παρθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες.

     Μάλιστα όπως μας αποκάλυψαν οι ίδιες πηγές το γήπεδο είναι πολύ καιρό ακούρευτο σε πολύ κακή κατάσταση και παρότι έχουν απευθυνθεί προφορικά στους υπευθύνους του Δήμου ζητώντας λύση στο θέμα τους δεν έχει γίνει κάτι. Ακόμη και το μηχάνημα για το κούρεμα του χλοοτάπητα είναι χαλασμένο και ζήτησαν αυτό του Ληξουρίου χωρίς δυστυχώς να τους δοθεί. Σήμερα μάλιστα θα σταλούν και γραπτώς τα αιτήματα του Συλλόγου  στον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη.
     Οι ίδιοι άνθρωποι μας εξήγησαν ότι είναι αδύνατον να συνεχίσουν αφού στην περίπτωση που δεν θα έχουν γήπεδο θα είναι υποχρεωμένοι να "ξεσπιτωθούν" δηλώνοντας άλλη έδρα για αγώνες και προπονήσεις πράγμα αντικειμενικά αδύνατον αφού το κόστος ειδικά για τους μαθητές που κάθε φορά θα πρέπει να διανύουν τεράστιες αποστάσεις χάνοντας πολύτιμες ώρες από το διάβασμα τους θα είναι μεγάλο, ενώ συγχρόνως θα ξοδεύονται μεγάλα ποσά για τις μετακινήσεις, σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη. Από την άλλη θα πρέπει οι αρμόδιοι να δουν σοβαρά το θέμα και να δώσουν άμεσα λύση ώστε τα πενήντα και πλέον παιδιά της περιοχής που προπονούνται ή αγωνίζονται σε αυτό να συνεχίσουν απρόσκοπτα την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο.
ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΝΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου