Τετάρτη, Οκτωβρίου 10

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Α΄- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  
Α΄- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2012 - 2013
ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ Η ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ........ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Α.Ε.Κ.-Α.Ο.Κ.Ι. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. διεξήχθη σήμερα Τετάρτη βράδυ 10-10-2011 η κλήρωση των πρωταθλημάτων  Α΄- Β΄ κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου  για την περίοδο 2012-2013 από αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θ. Βαλσαμή παρουσία του προέδρου κ. Ε. Μαζαράκη και των μελών Π. Βαρδαραμάτου και Γ. Καραντινού, την οποία παρακολούθησαν αρκετοί παράγοντες Σωματείων, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφοι.
Στην Α΄ κατηγορία και μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών συμμετέχουν δέκα (10) ομάδες, τρεις περισσότερες από πέρυσι. Μια πολύ καλή είδηση για το «μεγάλο» πρωτάθλημα που αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό αφού οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά την περίοδο των μεταγραφών.
Έτσι λοιπόν αναμένεται ένα πρωτάθλημα με αρκετό ενδιαφέρον και χρονικά μεγαλύτερης διάρκειας, με τις ομάδες να αναμετρούνται μεταξύ τους σε 18 αγώνες (9 διπλοί) πριν τα playoffs, κάτι που βοηθάει τον πρωταθλητή αφού επιμηκύνεται κατά πολύ η αγωνιστική περίοδος και ο πρωταθλητής θα είναι έτοιμος εάν και εφ’ όσον γίνουν πάλι φέτος μπαράζ για άνοδο στην Δ’ Εθνική. 
Τέσσαρες ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την συμμετοχή τους στα play-offs, πέντε την σωτηρία τους, ενώ μια θα υποβιβαστεί στην Β’ κατηγορία.
Οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας θα είναι και φέτος εφτά (7) δηλαδή ίδιος αριθμός με  πέρυσι.
Εδώ θα έχουμε ουσιαστικά και πάλι ένα "μικρό" πρωτάθλημα συνολικά δώδεκα αγώνων (6 διπλοί) για κάθε ομάδα, με τις τέσσαρες πρώτες να διεκδικούν την συμμετοχή τους στα playoff, τις δυο την παραμονή τους στην κατηγορία και την τελευταία να υποβιβάζεται στην Γ’.
Στην αρχή μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου κ. Μαζαράκης ο οποίος αναφέρθηκε σε  διάφορα θέματα που απασχολούν τις ομάδες, ενώ έθιξε το γηπεδικό που αυτή την στιγμή είναι το "αγκάθι" στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μέλος της επιτροπής κ. Θ. Βαλσαμής  οποίος ευχήθηκε στα Σωματεία μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στη συνέχεια πραγματοποίησε την κλήρωση των πρωταθλημάτων.
Όπως ανακοίνωσε το πρωτάθλημα της Α'  κατηγορίας θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 27-28/10/12, ενώ αυτό της Β' μετά από μια ή δυο εβδομάδες, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουμε με το θέμα των γηπέδων.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
3.
Α.Ο ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
Ρεπό:Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ 
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ Α' ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου