Δευτέρα, Οκτωβρίου 8

Αρπάχτηκαν οι διαιτητές


Σοβαρό φραστικό επεισόδιο στα αποδυτήρια γηπέδου της Αχαΐας μεταξύ των διαιτητών που «έπαιξαν» το περασμένο Σάββατο αγώνα της Super Β' κατηγορίας.
Αρπάχτηκαν οι διαιτητές
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr: Το παιχνίδι είχε δύσκολες φάσεις, αρκετή ένταση και όταν στο ημίχρονο οι διαιτητές μπήκαν στα αποδυτήρια.... έγινε της κακομοίρας. 
Οι φωνές μεταξύ τους ακούστηκαν μέχρι έξω και όπως μας μετέφεραν πολλοί θεατές της αναμέτρησης που αντιλήφθηκαν το φραστικό επεισόδιο ακούστηκαν βαριές κουβέντες. 

Ο ένας από τους βοηθούς επιτέθηκε στον διαιτητή και στον άλλο βοηθό της αναμέτρησης για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι και μέσα στα αποδυτήρια επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ της διαιτητικής τριάδας. 
Για κακή τους τύχη όμως το φραστικό επεισόδιο έφτασε στα αυτιά του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Τάκη Ανδριόπουλου ο οποίος συγκέντρωσε πληροφορίες για το συμβάν και κάλεσε αμέσως τους διαιτητές της αναμέτρησης σε ακρόαση. 
Άκουσε την άποψη του καθενός για το επεισόδιο και η επιτροπή διαιτησίας θα επιληφθεί ανάλογα για τον καθένα. 
Μάλιστα ο ένας βοηθός φαίνεται να μίλησε απρεπέστατα και προς τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας όταν κλήθηκε να καταθέσει και όπως φαίνεται ούτε και η συμπεριφορά του αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη. 
Και όπως λέγεται, η επιτροπή διαιτησίας με την απόφαση που θα λάβει θέλει να στείλει μήνυμα προς όλους τους διαιτητές ώστε να είναι ευπρεπείς στην συμπεριφορά τους τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου