Τρίτη, Οκτωβρίου 2

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΙΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ
     Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη οι υπόλοιποι αγώνες της Α' φάσης του τοπικού κυπέλλου θα διεξαχθούν κανονικά στις έδρες των σωματείων αφού με την συγκατάθεση των αρμοδίων ιδιοκτητών φορέων θα ανοίξουν κανονικά τα γήπεδα με ευθύνη της Ένωσης.
     Μάλιστα, με έγγραφό της η ΚΕΔΗΚΕ γνωστοποιεί ότι κατά την επιτροπή πληρούνται οι προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων στα γήπεδα μας και ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπογραφούν οι άδειες και θα σταλούν από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση.
     Μετά απ' αυτά όπως προαναφέραμε οι υπόλοιποι αγώνες της Α' φάσης θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 6-7/10, οι επαναληπτικοί των τεσσάρων πρώτων αγώνων 13-14/10 και οι επαναληπτικοί των τεσσάρων δεύτερων αγώνων 20-21/10.
Έτσι το πρωτάθλημα, του οποίου η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 9/10 , αναμένεται να ανοίξει την αυλαία του το Σαββατοκύριακο 27-28/10.
        Δήλωση προέδρου Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:
"Ευχαριστώ τον Δήμο Ιθάκης και την ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς που στάθηκαν αρωγοί και βοήθησαν να γίνει αυτό το μικρό "πραξικόπημα" ούτως ώστε να διασωθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μας".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου