Τετάρτη, Οκτωβρίου 10

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Θα συμμετάσχει κανονικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο
   Αλλαγή δεδομένων σήμερα στο θέμα καθόδου του Ηρακλή Πρόννων αφού τελικά η συμπαθής ομάδα θα συμμετάσχει τελικά κανονικά στο φετινό κύπελλο και πρωτάθλημα.
     Ας δούμε το ιστορικό όλη αυτής της εξέλιξης. Την Τρίτη το βράδυ το Δ.Σ. του Ηρακλή πήρε την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στις φετινές διοργανώσεις του τοπικού ποδοσφαίρου με αφορμή κυρίως το οικονομικό αλλά και το γηπεδικό. Μάλιστα απεστάλη και το ανάλογο έγγραφο προς την Ε.Π.Σ.Κ.Ι., το οποίο έχουμε στα χέρια μας, με το οποίο έκανε γνωστή την παραπάνω απόφαση του, ώστε να μην μπει η ομάδα στην σημερινή διαδικασία της κλήρωσης.
     Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Μαζαράκης κάλεσε τους υπεύθυνους της ομάδας στο γραφείο του όπου πήρε το θέμα επάνω του  και με προσωπικές του ενέργειες πέτυχε το απίθανο.    
     Υπήρξε αρκετή συζήτηση, τους ζήτησε την ανάκληση του εγγράφου και τελικά με αμοιβαίες υποχωρήσεις η ομάδα των Πρόννων θα αγωνισθεί κανονικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 
      Μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή και την νεολαία της που ελπίζουμε να είναι οριστική και να μην υπάρξει στην συνέχεια νέα απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου