Σάββατο, Οκτωβρίου 6

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Ο.:ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Β. ΜΑΖΑΡΑΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.


ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Γ. ΣΑΡΡΗ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Επανεκλογή του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Β. Μαζαράκη
   Νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εξελέγη πριν από λίγο ο γιατρός και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου κ. Γιώργος Σαρρής ο οποίος επικράτησε με 37 ψήφους έναντι 20 του Βασίλη Γκαγκάτση.
   Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα 15 μέλη του νέου Δ.Σ. εκλέγονται από την παράταξη του νυν προέδρου, ενώ η παράταξη του Β. Γκαγκάτση δεν εξέλεξε κανένα.
   Το sportsthea αισθάνεται δικαιωμένο αφού τόλμησε και για αυτό δικαιώθηκε να δώσει στην δημοσιότητα τις προβλέψεις του, που ήταν ακριβώς όπως και στο τελικό σημερινό αποτέλεσμα.   
   Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα μας της Τετάρτης 26-9-12 αναφέραμε τα παρακάτω:
     "Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα νίκης ο Γ. Σαρρής και υπολογίζεται να έχει την υποστήριξη από 36-39 Ενώσεις σε σύνολο 57, ενώ ο συνυποψήφιος του Β. Γκαγκάτσης από 18-21"
Ας δούμε λοιπόν ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ.









Ανασόπουλος Νίκος (ΕΠΣ Πειραιά)
Βούλγαρης Αργύρης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Βούρβαχης Γιώργος (ΕΠΣ Χανίων) 
Γαβριηλίδης Δαμιανός (ΕΠΣ Θράκης)
Γκιριτζίκης Γιώργος (ΕΠΣ Ξάνθης) 
Γκίτσιος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Καστοριάς) 
Δημητρίου Παναγιώτης (ΕΠΣ Αθηνών) 
Καραμελίδης Γιώργος (ΕΠΣ Ημαθίας)
Μαζαράκης Ευάγγελός (ΕΠΣ Κεφαλονιάς Ιθάκης) 
Οικονομίδης Ιωάννης (ΕΠΣ Δωδεκανήσων) 
Παπακωνσταντίνου Ιωάννης (ΕΠΣ Ευβοίας) 
Προύντζος Νικόλαος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Σταθόπουλος Αριστείδης (ΕΠΣ Μεσσηνίας) 
Τζανόπουλος Μιχάλης (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) 
Τοπολιάτης Ευάγγελος (ΕΠΣ Βοιωτίας) 
Δηλώσεις:
Γ. Σαρρής
«Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αποφάσισε με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα να κινηθεί προς το μέλλον.
Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου στην οποία το άθλημα υποφέρει, όπως και η ελληνική κοινωνία. Είναι, όμως, έτοιμη να εγγυηθεί, σε συνεργασία με όλους τους ελληνικούς φορείς και προς όλες τις κατευθύνσεις, την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών, χωρίς εκπτώσεις και παρεμβάσεις και να εργαστεί σκληρά για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου με σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα.
Κλειδί της επιτυχίας θα είναι η άριστη συνεργασία της ποδοσφαιρικής οικογένειας, η συλλογική διοίκηση της Ομοσπονδίας και η ανάπτυξη σταθερά καλών σχέσεων με την πολιτεία, έτσι ώστε το αυτοδιοίκητο να λάβει το χαρακτήρα που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόοδο του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ όλες τις Ενώσεις που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα με το αν μας ψήφισαν ή όχι. Απέναντι σε όλους η νέα διοίκηση θα σταθεί με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια επιθυμία για προσφορά».
Β. Γκαγκάτσης
 "Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση του Γιώργου Σαρρή. Θέλω να ευχαριστήσω όσες ενώσεις με στήριξαν υπό αντίξοες συνθήκες. Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή και πιστέψτες με οι συνθήκες δεν ήταν φυσιολογικές. 
Θα έχει πολύ δρόμο μπροστά της η νέα διοίκηση και μεγάλο έργο να επιτελέσει και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτό.
Δεν έχει νόημα να μιλήσω για την ένσταση που καταθέσαμε. Εγώ από την πλευρά μου θα καλέσω τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί το ποδόσφαιρο θέλει διαφορετικά πράγματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου