Τετάρτη, Οκτωβρίου 3

Βραδιά «αστέρων» για Ολυμπιακό

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ EMIRATES
Βραδιά «αστέρων» για Ολυμπιακό
   Βραδιά Champions League η αποψινή (3/10, 21:45) για τον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν, στο «Emirates» του Λονδίνου, την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική.
   Το πιο δύσκολο – σε θεωρητικό επίπεδο – παιχνίδι του στην φάση των ομίλων του φετινού Champions League καλείται να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός επί αγγλικού εδάφους.

   Αντίπαλος της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι η Άρσεναλ, από την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν και τις δύο προηγούμενες φορές την τελευταία τριετία που την αντιμετώπισαν στο γήπεδό της. Με τον Ολυμπιακό ωστόσο, να... αγγίζει το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις. Ίσως η τρίτη φορά να είναι η... φαρμακερή!
   Τα προβλήματα για τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρόλευκων» δεν είναι λίγα, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών πρωτοκλασάτων στελεχών του, όπως οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης, με τον Ζαρντίμ ωστόσο, να μην χάνει την αισιοδοξία του, κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή (2/10) συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε.
   Μπορεί να λείπουν από το αποψινό δύσκολο ματς κάποιοι βασικοί παίκτες του Ολυμπιακού, αυτός που δεν θα λείψει ωστόσο, ούτε απόψε, είναι ο... δωδέκατος παίκτης της πειραϊκής ομάδας! 
   Άπαντες, άλλωστε, στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη «μάχη» τους απόψε (3/10, 21:45) στο Λονδίνο και... ό,τι βγει!
   Όσον αφορά στην ενδεκάδα και τα αγωνιστικά πλάνα του 38χρονου Ίβηρα τεχνικού, θα πρέπει άπαντες να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή, καθώς μπορεί να έδειξε κάποια πράγματα στην χθεσινοβραδινή προπόνηση, τίποτα ωστόσο, δεν είναι σίγουρο...
   Με σεβασμό, λοιπόν, στο όνομα, την ιστορία και την ποιότητα της αντιπάλου του, αλλά χωρίς φόβο και με συγκρατημένη αισιοδοξία αφενός για καλή εμφάνιση κι αφετέρου για θετικό αποτέλεσμα στο «Emirates», ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (3/10, 21:45) με την Άρσεναλ θέλοντας – εκτός όλων των άλλων – να συνεχίσει το εντυπωσιακό αήττητο σερί του όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις...
   Κι όλ' αυτά σε μια ιστορικής σημασίας βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια, στη Βρέμη, είχε πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη για πρώτη στο πλαίσιο του Champions League!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου