Παρασκευή, Αυγούστου 1

ΦΩΤΟ ΡΕΤΡΟ.....Το χθες και το σήμερα ενός εντυπωσιακού Κεφαλονίτικου "καρέ"


Πριν από αρκετά χρόνια στο Πυργί και στο στάδιο του χωριού το ιστορικό «Delle Alpi» τέσσερα παιδιά της οικογένειας Κοκκόση, ο Μάκης, ο Τόλης, ο Ανδρέας και ο Βενιαμίν Στέφανος, έγραφαν τη δική τους ιστορία και διέπρεπαν με την ερυθρόλευκη στολή του Παπυργιακού.
Το Κοκκοσέϊκο ερυθρόλευκο "καρέ" τότε στο "Delle Alpi"
Διακρίνονται από αριστερά:Στέφανος-Ανδρέας-Τόλης-Μάκης
Μετά από πολλά χρόνια και αφού η ομάδα αντιμετώπισε κάποια αγωνιστικά προβλήματα, ήρθε η ώρα της αποχώρησης τους από την ενεργό δράση όχι όμως και από τα γήπεδα.
Το Κοκκοσέϊκο «καρέ» κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και σήμερα είναι όλοι τους, εκτός από εξέχοντα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας και επιτυχημένοι επιχειρηματίες.
Πραγματικά εξαιρετικά παιδιά αλλά και καλοί φίλοι!
Το Κοκκοσέϊκο "καρέ" μετά από αρκετά χρόνια
Από αριστερά:Μάκης-Τόλης-Ανδρέας-Στέφανος
Οι φώτο, που σίγουρα θα συγκινήσουν, είναι η μεν πρώτη στο ιστορικό «Delle Alpi» του Πυργιού όταν αγωνίζονταν με τα ερυθρόλευκα και η δεύτερη μετά από αρκετά χρόνια και βεβαίως... λίγο διαφορετικοί σε ευχάριστη οικογενειακή τους στιγμή.
Να πούμε ότι και σήμερα είναι αυτοί που διατηρούν την ιστορική ομάδα του Παπυργιακού η οποία αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Παράκληση του Sportsthea
sportsthea
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε, φίλους που έχουν τέτοιες φώτο να μας τις στέλνουν ώστε να θυμίζουμε αυτά που έζησαν οι παλαιότεροι αλλά και να μάθουν οι νεώτεροι τα "αστέρια" μιας άλλης πολύ διαφορετικής εποχής του τοπικού ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου