Πέμπτη, Απριλίου 13

Νικητής φέτος ο Κατωποταμιακός που νίκησε 5-3 τον Ανωποταμιακό (Φώτο)


Σε ένα πολύ όμορφο, καθιερωμένο παιγνίδι, με αρκετό κόσμο στις εξέδρες, και πολλές εναλλαγές στο σκορ, μεγάλη νικήτρια φέτος, ήταν η ομάδα του Κατωποταμιακού με σκορ 5-3!!!
Στο 13’ με ωραία εκτέλεση πέναλτι, ο Βικέντιος Αραβαντινός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κατωποταμιακού, που μπήκε δυνατά στο ματς, στην πρώτη καλή ευκαιρία, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.
Η ομάδα του Ανωποταμιακού ισοφάρισε σε 1-1 με τον Δημήτρη Μοσχόπουλο στο 22’.
Από κει και πέρα υπήρχε ένας επιθετικός μονόλογος, καθώς μετά από δοκάρι του Ζάβαλη στο 35’ ο Κίμωνας Ευαγγελάτος θα κάνει το 1-2 για τον Ανωποταμιακό.
Έτσι με αυτό το σκορ θα κλείσει και το α’ ημίχρονο!
Στο δεύτερο και στο 55’ ο Θοδωρής Λυμπερόπουλος θα κάνει το 1-3.
Όμως στο σημείο αυτό άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα καθώς σε 30' η ομάδα του Κατωποταμιακού θα σκοράρει 4 γκολ για το τελικό 5-3!
Το 2-3 θα κάνει ο Σάκης Αναλυτής στο 65’, το 3-3 ο Σπύρος Αδειλίνης στο 75’. Αμέσως μετά με αυτογκόλ το 4-3 για να κλείσει το σκορ πάλι ο Αδειλίνης Σπύρος στο 86’.
Οι συνθέσεις
Κατωποταμιακός:Βλάχος Διον., Αδειλίνης Σπ., Αναλυτής Θ., Αραβαντινός Β., Μαρούλης Γ, Θωμάς Γ., Μουρελάτος Κ., Σαβράμης Σπ., Πρεντάνος Ν., Ζάαβαλης Ι., Μεσσάρης Γ., Ευαγγελάτος Κιμ.
Ανωποταμιακός:Βαλλιάνος Ευαγ., Πρεντάνος Χ., Μπερδεμπές Γ., Μοσχονάς Π., Λυμπερόπουλος Θ., Μοσχόπουλος Δ., Κατσαίτης Γ., Μαρκέτος Γ., Τσίγγανος Διον., Γαλανός Δ.
Δήλωση διοργανωτών
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο του Παλληξουριακού για την υλικοτεχνική υποστήριξη, σε μπάλες φανέλες, κώνους καθώς και σε παπούτσια, όπως επίσης τον γιατρό κ. Δανελάτο για την παρουσία του, τον κ. Χαρ. Λυκούδη για το κομμάτι της Διαιτησίας και τέλος τον μεγάλο χορηγό μας, το κατάστημα «Φίλαθλος».
Και του χρόνου να είμαστε καλά..... Οι παίκτες του Ανωποταμιακου και του Κατωποταμιακου σας Εύχονται Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση»
Φώτο














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου