Δευτέρα, Απριλίου 24

Διπλή παρουσία του Βαγγέλη Γαλιατσάτου στην ΕΡΤ


Γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Άρσης Βαρών Βαγγέλης Γαλιατσάτος, στο Κολυμβητήριο του Αργοστολίου, προβλήθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Αρχικά το Σάββατο 22/4 στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο", στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Γιάννη Σκάλκο, Ελένη Χρονά και Πάνο Σαμαρά.
Οι τρεις δημοσιογράφοι μίλησαν με πολύ ζεστά λόγια για τον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή, τον προπονητή του Νίκο Γαλιατσάτο, αλλά και την οικογένεια του, που ωθεί όλα τα παιδιά στο άθλημα αυτό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συντελεστές της εκπομπής επικοινώνησαν στη συνέχεια με τη μητέρα του Βαγγέλη και της έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του παιδιού της.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ"
Χθες (23/4)το βράδυ η συνέντευξη του 17χρονου αρσιβαρίστα προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 και την ιστορική εκπομπή "Αθλητική Κυριακή". 
Ο εκ των παρουσιαστών Νίκος Γκομώλης αναφέρθηκε με πολύ ζεστά λόγια στην επιτυχία του Βαγγέλη Γαλιατσάτου στην Μπανγκόγκ.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο αθλητής κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με τον αυθορμητισμό του.
Πολύ θετικά ήταν, επίσης, τα σχόλια για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου του έμπειρου καμεραμάν Γιάννη Παπαδάτου.
Το σίγουρο είναι ότι η Δημόσια Τηλεόραση βρίσκεται πολύ κοντά στον αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή και θα προβάλει μετά χαράς κάθε μελλοντική του επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου