Παρασκευή, Απριλίου 28

Η Pregame της αυλαίας των playoffs, αλλά και του πρωταθλήματος στην Β' κατηγορία... Στα Τζαννάτα κρίνεται ο τίτλος



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 29-30/4 των playoffs της Β’ τοπικής κατηγορίας και την τελευταία αγωνιστική, με δυο παιχνίδια στα Τζαννάτα.
Μια αγωνιστική που έχει στέψη στα Τζαννάτα, αφού εκεί θα βγει ο πρωταθλητής της κατηγορίας!
Α.Ο. Πρόννων...... μια ισοπαλία του φτάνει να το σηκώσει
Η 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs, θα ανοίξει την αυλαία της, το Σάββατο το απόγευμα  στις 16:30, στα Τζαννάτα με ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου. Οι πρωτοπόροι Πρόννοι φιλοξενούν τα Ομαλά.
Και οι δυο αυτές ομάδες, όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη αγωνιστική ανήκουν στην Α' κατηγορία για την επόμενη περίοδο.
Έτσι μοναδική εκκρεμότητα είναι το ποιος θα το... σηκώσει! Πρόννοι ή Ομαλά;
Οι γηπεδούχοι ακόμη και μια ισοπαλία θα τους είναι αρκετή για την επίτευξη του στόχου τους.

Η αυλαία ενός ακόμη πρωταθλήματος, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών, θα πέσει την επόμενη ημέρα, το απόγευμα και ώρα 16:30, στο ίδιο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί, το άλλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ του Ηρακλή Πρόννων και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς. Δυο ομάδων με πολύ καλή παρουσία στην διοργάνωση, κάτι που τους αφήνει ελπίδες να τα πάνε ακόμη καλύτερα για την επόμενη χρονιά.
Μπορεί ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο, όμως υπάρχει σίγουρα κίνητρο για τη νίκη, πού δίνει την τρίτη και άκρως τιμητική θέση σε όποια ομάδα την κατακτήσει. Φυσικά οι γηπεδούχοι με μια ισοπαλία θα το έχουν πετύχει!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  29-4-2017   ώρα:16:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο.Πρόννοι - Α.Σ. Ομαλά
Μενεγάτος
Λευτέρης
Κομητόπουλος Π.
Κώτσης Ι.
2.
Κυριακή  30-4-2017   ώρα:16:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Βασιλόπουλος Δ.
Καραίσκος Απ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της αυλαίας των playoffs, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, το Σαββατοκύριακο 29-30/4/2017, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο   29-4-2017

Μια ισοπαλία αρκεί στους Πρόννους για να το σηκώσουν...... 
Νίκη και μόνο νίκη τα Ομαλά
Το Σάββατο 29/4 ανοίγει η αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και συγχρόνως ολοκληρώνουν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι δύο ομάδες που κέρδισαν την επάνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία. Οι γηπεδούχοι Πρόννοι και οι φιλοξενούμενοι του Α.Σ. Ομαλών.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα έχει και έπαθλο, αφού από το αποτέλεσμα του κρίνεται και το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία την περίοδο 2016-2017.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη, αρκείται ακόμη και σε μια ισοπαλία για να το πετύχει, αντίθετα με αυτήν του Δ. Βαλεντή που θέλει μόνο νίκη!
Όπως και να έχει όμως, θα είναι οι δυο ομάδες που με το σφύριγμα της λήξης θα πανηγυρίσουν. Τώρα ποια θα το σηκώσει κιόλας, ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια σπουδαία νίκη, εκτός έδρας και σκορ 3-0 στις Κεραμειές, επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι και αυτοί, με εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Ηρακλή Πρόνννων.
Αποτελέσματα που τους έστειλαν στην Α’ κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Έτσι περιμένουμε ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι και τις δυο ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για την κούπα!
Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι γιορτής, με τις δυο ομάδες να έχουν πετύχει με τον καλύτερο τρόπο φέτος τους στόχους τους, με την πολυπόθητη άνοδο.
Τα αποτελέσματα των τριών φετινών τους συναντήσεων:
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι του α’ γύρου στις Κεραμειές είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με σκορ 3-3, ενώ σε αυτό του β’ γύρου Τζαννάτα, νικητές με σκορ ήταν οι γηπεδούχοι με σκορ 3-0!
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs, αυτή την φορά στις Κεραμειές, είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1-0.
    
Κυριακή   30-4-2017
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην 3η θέση
Η αυλαία των playoffs, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, πέφτει την Κυριακή 30/4, όπου στις 4:30 το απόγευμα στα Τζαννάτα και πάλι, οι δυο ομάδες που έμειναν εκτός ανόδου, Ηρακλής Πρόννων – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με έπαθλο αυτή την φορά την 3η και άκρως τιμητική θέση στην τελική κατάταξη.
Ένα παιχνίδι λοιπόν χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον που όπως προαναφέραμε, ολοκληρώνει μια πολύ καλή χρονιά και για τις δυο ομάδες.
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα. Οι πρώτοι στις Κεραμειές 2-1 από τα Ομαλά και οι δεύτεροι 3-0 στην έδρα τους από τους Πρόννους!
Έτσι χωρίς σκοπιμότητες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι «βολεύονται» και με την ισοπαλία,  που θα τους δώσει την 3η θέση έστω και να δεν ανεβαίνουν στη «μεγάλη» κατηγορία. Όμως θα είναι μια καλή εξέλιξη επιβραβεύοντας την προσπάθεια τους.
Τα αποτελέσματα των τριών φετινών τους συναντήσεων:
Οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι του α’ γύρου είχαν πάρει ισοπαλία στις Κεραμειές με σκορ 1-1, ενώ σε αυτό του β’ γύρου στα Τζαννάτα, είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.
Τέλος στον α’ γύρο των playoffs, και αυτή την φορά οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στις Κεραμειές με σκορ 1-1.
    
Η τελική βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
1.
Α.Ο.  ΠΡΟΝΝΟΙ
13
6
3
0
2
7 - 4
2.
Α.Σ.  ΟΜΑΛΑ
11
6
3
0
2
7 - 3
3.
Α.Ο.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
07
6
2
1
2
6 - 6
4.
Π.Α.Ο.  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
05
6
1
1
3
2 - 9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου