Δευτέρα, Απριλίου 10

Γ.Ε. Κεφαλληνίας:Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Παίδων-Κορασίδων


Με 26 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε η Γ.Ε. Κεφαλληνίας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων ή Κ18 όπως ονομάζεται πλέον. 
Στον όμιλο της Πάτρας που συμμετείχαν ομάδες από την Αχαία την Ηλεία την Αιτωλοακαρνανία, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, η Γ.Ε.Κ έκανε μια πολύ καλή παρουσία κυρίως στα άλματα και στους δρόμους ταχύτητας. 

Οι σημαντικότερες διακρίσεις ήρθαν από την Άννα Κρούσσου στο ύψος που κέρδισε την 1η θέση με 1.51 και από τον Βαγγέλη Κατσιβέλη επίσης στο ύψος που βγήκε πρώτος στα αγόρια με 1.68 ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ. Επίσης μετάλλια πήραν οι σκυτάλες των αγοριών, με την ομάδα 4Χ400 να βγαίνει 2η και την ομάδα 4Χ100 3η. 
Ελπιδοφόρα ήταν και η εμφάνιση των υπολοίπων παιδιών που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!
Η αγωνιστική δράση για τη ΓΕΚ συνεχίζεται με την Α φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα και με τα  Βεργώτεια στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου την Κυριακή 30 Απρίλη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου