Παρασκευή, Απριλίου 21

Η Pregame της 1ης αγωνιστικής των playoffs στην Α' κατηγορία.


Με τους δυο αγώνες του προγράμματος των playoffs, θα συνεχιστεί την Κυριακή 23/4, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. 
Δυο "καυτά" παιχνίδια που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα σε Κεραμειές και Φαρακλάτα.
Ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Παλληξουριακός
Φτάσαμε λοιπόν στην πιο μεγάλη ώρα των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο. Φτάσαμε εδώ που πλέον κάθε χαμένος βαθμός κοστίζει, κάθε λάθος ή παράλειψη στοιχίζει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι "μονομάχοι" μας!
Ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου, Παλληξουριακός, η περυσινή πρωταθλήτρια Εικοσιμία, που θέλει να προασπίσει τον τίτλο της, τα Διλινάτα και ο Παγκεφαλληνιακός, δηλώνουν πανέτοιμοι να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί. Όλα, μετά από ένα χρόνο, φαίνονται σαν να μην πέρασε μια μέρα! Τότε τυχερή ήταν η ομάδα από τη Λειβαθώ. Φέτος ποια; 
Υπομονή σε περισσότερο από ένα μήνα όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο φετινός πρωταθλητής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, προάγεται απ' ευθείας στη Γ' Εθνική, χωρίς μπαράζ!
Η 1η αγωνιστική της σειράς, ανοίγει την αυλαία της την Κυριακή 23/4, όπου στις 5 μ.μ. στις Κεραμειές, σε ένα οριακό παιχνίδι, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους, η περυσινή πρωταθλήτρια σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τα κεκτημένα, φιλοξενεί τον πολύ δυνατό Παγκεφαλληνιακό, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την ίδια ώρα, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, τα Διλινάτα σε ένα μεγάλο ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια και την πορεία των δυο ομάδων στη σειρά, φιλοξενούν τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου Παλληξουριακό.
Συμπερασματικά και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί, για τους πολύτιμους βαθμούς, αλλά και την ψυχολογία!
Ας ελπίσουμε να παρακολουθήσουμε όμορφους αγώνες, με θέαμα και πολλά γκολ, χωρίς να συμβεί το παραμικρό και μια διαιτησία που να περνάει απαρατήρητη από κάθε γήπεδο.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή 23-4-2017   ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Παγκεφ/κός
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μενεγάτος Ε.
Κιόσης Κ.
2.
Κυριακή 23-4-2017   ώρα:  17:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Διλινάτα – Παλληξουριακός
Μαγουλάς
Σπύρος
Καπογιαννόπουλος Ι.
Κώτσης Ι.
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 1ης αγωνιστικής των playoffs, την Κυριακή 23/4/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Κυριακή  22-4-2017
    
Την Κυριακή 23/4 το απόγευμα και ώρα 17:00, ανοίγει η αυλαία των αγώνων playoffs της Α’ κατηγορίας και στις Κεραμειές έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια της σειράς, με την 2η της κανονικής διάρκειας ομάδα της Εικοσιμίας να φιλοξενεί τον 4ο Παγκεφαλληνιακό.
Σίγουρα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, από όλες τις απόψεις και κυρίως βαθμολογικά, μιας και η πορεία τόσο των γηπεδούχων, όσο και των φιλοξενούμενων θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Άλλωστε και οι δυο θέλουν να ξεκινήσουν την σειρά με το «δεξί»!
Αν η ομάδα της Λειβαθούς επικρατήσει, συνεχίζει την προσπάθεια για την κατάκτηση μιας δεύτερης συνεχόμενης κούπας, ιδιαίτερα αν στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης ημέρας στα Φαρακλάτα, της «ταιριάξει» το τελικό αποτέλεσμα.
Το ίδιο, όσον αφορά τη νίκη, χρειάζεται και η Αργοστολιώτικη ομάδα, η οποία μπήκε σαν 4η και χωρίς βαθμούς στα playoffs, η οποία σε καμία περίπτωση δε θέλει το αρνητικό αποτέλεσμα, σε ένα οριακό για τη συνέχεια παιχνίδι, που θα την αφήσει μακριά βαθμολογικά, από τους υπόλοιπους διεκδικητές.
Καταλαβαίνεται λοιπόν για πόσο σημαντικό παιχνίδι μιλάμε και τους δυο προπονητές να κάνουν το καλύτερο για να «κλέψουν» από τον αντίπαλο τους, ίσως το πιο σημαντικό τρίποντο της χρονιάς!
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 3η φορά φέτος.
Οι γηπεδούχοι και στα δυο προηγούμενα της κανονικής διάρκειας, επικράτησαν με ισάριθμες νίκες, τόσο στον Α’ (2-1), όσο και στον Β’ γύρο (1-0) των αντιπάλων τους, στο ίδιο γήπεδο!
Αναμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως άλλωστε συμβαίνει στα παιχνίδια των δυο αυτών ομάδων, αμφίρροπο και πολύ δυναμικό, αφού οι βαθμοί είναι απαραίτητοι και για τις δύο.
Ελπίζουμε μάλιστα να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ποιοτικά παιχνίδι και την διαιτησία να περάσει απαρατήρητη.
Σημαντικές απουσίες για τον Δημ. Ζησιμάτο οι τραυματίες, Π. Στεφανάτος, Σπ. Καραίσκος και Π. Κορσιάνου που ταλαιπωρείτε από μια ίωση. Πολύ πιθανή είναι η συμμετοχή του Αντ. Κορσιάνου που αναμένεται στην αποστολή, μιας και εξασφάλισε άδεια από την μονάδα του και θα συμμετέχει σε όλους τους αγώνες της σειράς, αλλά και του Γιάννη Μινέτου που επέστρεψε από την Αγγλία!
    
Την ίδια ώρα, αυτή την φορά στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, τα Διλινάτα που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ως 3α, φιλοξενούν σε ένα μεγάλο παιχνίδι, τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου, Παλληξουριακό.
Ένα μεγάλο πραγματικά παιχνίδι για πολλούς λόγους, βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς.
Οι γηπεδούχοι, μετά την γκέλα με τον Παγκέ την τελευταία αγωνιστική στην έδρας τους και την απώλεια της 2ης  θέσης συνεχίζουν, όπως είπαμε σαν τρίτοι και μόλις 1 βαθμό bonus. Έτσι οποιαδήποτε απώλεια τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση για τη συνέχεια.
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν οι πρωταθλητές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η κατά γενική ομολογία κορυφαία ομάδα της Α’ φάσης και αυτοί που μπήκαν στα playoffs με το απόλυτο πλεονέκτημα και το δυνατό bonus των +4 βαθμών!
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική θα είναι μια νίκη απέναντι σε έναν από τους πιο ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου και μάλιστα στην έδρα του. Έτσι με μοναδικό στόχο το «διπλό» θα παραταχθούν στα Φαρακλάτα επιβεβαιώνοντας παράλληλα και τον τίτλο του φαβορί.
Οι δυο ομάδες συναντώνται για 3η φορά φέτος.
Οι γηπεδούχοι στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας πήραν πολύ σημαντική ισοπαλία στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν στον Α’ των αντιπάλων τους με σκορ 1-0, στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστούν την Κυριακή!
Και οι δυο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα και αυτό είναι κάτι που μας κάνει αισιόδοξους ότι θα παρακολουθήσουμε ένα «καυτό» ντέρμπι, αλλά και σπουδαίο θέαμα, μιας και οι δυο ομάδες το μπορούν!
    
Η ειδική βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4
2.
Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2
3.
Α.Ο.  ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1
4.
Π.Α.Ο.  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0
        
Η επόμενη αγωνιστική
2η playoffs 29-30/4
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο.  ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.  ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου