Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20

Το Σάββατο 23/9 η "πρώτη" του Ηρακλή Πρόννων


Ακόμη μια ομάδα από τη «μικρή» κατηγορία» ξεκινάει την προετοιμασία της, ενόψει της νέας περιόδου και τις υποχρεώσεις της, κατ’ αρχήν στο κύπελλο Ερασιτεχνών και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Πρόκειται για τον Ηρακλή, που την περυσινή περίοδο, ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα τελικά αν στα playoffs δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει την άνοδο του στην Α’ κατηγορία.
Έτσι, η «κυανόλευκοι» των Πρόννων θα συνεχίσουν από εκεί που ξεκίνησαν με την πίστη ότι μπορούν αυτή την φορά να τα καταφέρουν, αν και γνωρίζουν την δυσκολία μια τέτοιας απόπειρας, μιας και οι υπόλοιποι διεκδικητές έχουν ενισχυθεί σημαντικά, πράγμα που κάνει το όνειρο δύσκολο. Όμως όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτό και σίγουρα θα το παλέψουν.
Το Σάββατο 23/9 λοιπόν, η διοίκηση και ο προπονητής του Ηρακλή, θα περιμένουν τους παίκτες του στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο των Τζαννάτων για την «πρώτη» της χρονιάς, αλλά και να βάλουν παράλληλα όλοι μαζί τις βάσεις, για κάτι καλό για την περιοχή, με μια εκ νέου πετυχημένη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου