Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20

Με αισιοδοξία και πίστη ότι φέτος θα είναι η χρονιά τους ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους τα Φωκάτα


Την 1η του για τη νέα περίοδο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο των Κεραμειών ο Α.Ο. Φωκάτα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν παλιοί και νέοι, ενώ υπήρξαν αρκετές απουσίες, λόγω εργασίας κυρίως.
Απουσίες είχαμε και στο τεχνικό team. Τόσο ο προπονητής των «κυανόλευκων» της Λακήθρας Διονύσης Γαρμπής, λόγω της εργασίας του, όσο και ο Μιχάλης Αθηναίος που βρίσκεται εκτός Κεφαλονιάς δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν.
Την προπόνηση που περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο σε δεκάλεπτα και διατατικές ασκήσεις, πραγματοποίησε ο Φίλιππος Σαλαπάτας και μπορούμε να πούμε ότι έκανε πολύ καλά την δουλειά του, αφού όλα κύλησαν ομαλά και το πρόγραμμα τους εκτελέστηκε με κάθε λεπτομέρεια από του συμπαίκτες του.
Λίγο πριν, τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Φωκάς, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του, είπε ότι.... «για φέτος ο πήχης στην ομάδα έχει ανέβει ψηλά και πλέον η 5η ή η 6η θέση δεν την καλύπτει. Θέλω όλοι να είστε παρόντες. 
Ο στόχος είναι πλέον τα payoffs και κάτι παραπάνω», και κατέληξε λέγοντας.... «δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε και που θα φτάσουμε, όμως όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε  για να γίνει πραγματικότητα. 
Πιστεύω ότι τα... κότσια τα έχετε και μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πρώτες ομάδες. Αν δεν το πιστεύεται και εσείς καλύτερα να μην πάμε πουθενά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία»!
Να ευχηθούμε και εμείς στη φιλόδοξη ομάδα των Φωκάτων υγεία και επιτυχίες και στους ποδοσφαιριστές μακριά από τραυματισμούς.
Φώτο από την πρώτη των Φωκάτων
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου