Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11

Ξεκίνησε σήμερα στις Κεραμειές την προετοιμασία της η Εικοσιμία (Εικόνες)

Σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό των Κεραμειών, η Εικοσιμία ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας περιόδου και στόχο η χρονιά που ακολουθεί να είναι αγωνιστικά καλύτερη από ότι η προηγούμενη, για να κατακτήσει η ομάδα από την Λειβαθώ και πάλι την κορυφή του τοπικού μας ποδοσφαίρου!
Οι απουσίες ήταν πολλές, αλλά και απόλυτα δικαιλογημένες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιδιών.
Το «αφεντικό» του πάγκου, ο Δ. Ζησιμάτος, στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Στη συνέχεια ζήτησε την παρουσία όλων σε αυτό το στάδιο στο γήπεδο, ώστε να μπουν οι στέρεες βάσεις για την αντεπίθεση και παράλληλα η ομάδα να φτάσει και πάλι στην κορυφή.
Ζήτησε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει από την ίδρυση της και όλοι να δουλέψουν σκληρά, αν θέλουν να κερδίσουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα.
Μετά από τις ευχές και τις παροτρύνσεις ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που είναι σίγουρο και αναμένεται να τρέξει πολύ ιδρώτας από τους ποδοσφαιριστές του!
Αμέσως μετά θέση πήρε το γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα με τρεξιματάκι και ασκήσεις, «εγκαινιάζοντας» έτσι τη νέα χρονιά !
Οι προπονήσεις στη συνέχεια θα είναι καθημερινές στο ίδιο γήπεδο.
Να ευχηθούμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην Εικοσιμία!
Εικόνες από την πρώτη της Εικοσιμίας














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου