Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Σήμερα ήταν η "πρώτη" της Προόδου με νέο τεχνικό και πίστη για μια πετυχημένη χρονιά (Εικόνες)


Με νέο «τιμονιέρη» στον πάγκο της και τον καθιερωμένο αγιασμό, από τον πατέρα Σεβαστιανό Μόσχο, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα περίοδο, ο Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης.
Στην ομάδα του νησιού του Οδυσσέα, από φέτος επανέρχεται στον πάγκο της, ο Στάθης Πόρτολος, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Πρεβεζιάνο, που για δικούς του λόγους δεν θα συνεχίσει σαν προπονητής.
Στο ανακαινισμένο στάδιο του Βαθιού συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση για την επίσημη «πρώτη» των «κοκκινόμαυρων».
Δυο τρεις όλες και όλες ήταν οι απουσίες και αυτές δικαιολογημένες μιας και έχουν να κάνουν με την εργασία τους.
Το νέο «αίμα» στην ομάδα, δίνει την εντύπωση, ότι κάτι καινούριο έρχεται στην ομάδα, που θα την κάνει καλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν από πλευράς διοίκησης ο πρόεδρος και Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μιχαλόπουλος, ευχόμενοι να έχουν μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.
Στη συνέχεια ο λόγος στο νέο κόουτς, όπου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι τυπικοί στην προετοιμασία, ενώ στη συνέχεια τους εξήγησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsthea από την Ιθάκη, η ομάδα είναι έτοιμη να εντάξει δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο φετινό της ρόστερ (ο ένας τερματοφύλακας), ενώ επιστρέφουν ακόμη δυο, οι οποίοι την περυσινή σεζόν δεν συμμετείχαν. Ο ένας λόγω τραυματισμού και ο άλλος βρισκόταν εκτός νησιού.
Τέλος να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη 7/10 ο καταξιωμένος δημοσιογράφος του Nova sports Νίκος Γαβαλάς, θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Χρυσός Θρύλος». Ένα βιβλίο που όλοι πρέπει να προμηθευτούμε, αφού περιλαμβάνει την ένδοξη ιστορία του Θρύλου!
Εικόνες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου