Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12

Πρόσθεσαν εμπειρία και δύναμη στη "μηχανή" τους τα Φωκάτα (Δήλωση)


Δεν χρειάστηκε να περιμένει για πολύ, μετά το ρεπορτάζ μας, ο Λάμπρος Λογκόνης προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ο πρόεδρος των Φωκάτων Νίκος Φωκάς κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να τον εντάξει στην ομάδα του.
Ο Λάμπρος ένα από τα καλύτερα παιδιά, σε ήθος και αξία στο τοπικό ποδόσφαιρο με πολύ πλούσιο και βαρύ ποδοσφαιρικό ιστορικό, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει, τόσο με την αναμφισβήτητη αξία του, όσο και με την εμπειρία του, το συγκρότημα του Διονύση Γαρμπή για το κάτι παραπάνω από την 6η περυσινή θέση στην τελική κατάταξη της Α' κατηγορίας.
Ο Λογκόνης πριν καταλήξει στα Φωκάτα, πέρυσι και για έναν γύρο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σάμης.
Έχει πολλές εμπειρίες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Κρόνου Αργυράδων από την Κέρκυρα, Αίαντα Γαστούνης, Μανωλάδα, Λειβαθώ, Δάφνη Ανδραβίδας, Αναγέννηση ΠαλαιοχωρίουΟλυμπιακού Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς στην πρώην Δ’ Εθνική, (σημερινή Γ’).
Να σημειώσουμε ακόμη ότι σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν στην ανακοίνωση τους τα Φωκάτα, συνεχίζουν το ψάξιμο για νέες προσθήκες στην ομάδα τους.
Ο νέος πλεόν ποδοσφαιριστής των Φωκάτων, αμέσως μετά το κλείσιμο της συμφωνία ςτου με τον Νίκο Φωκά έκανε την παρακάτω αποκλειστική δήλωση στο Sportsthea:
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο και με ποδοσφαιρικές αρχές Σωματείο, στα Φωκάτα.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νίκο Φωκά και τον προπονητή κ. Διονύση Γαρμπή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με επέλεξαν να τους βοηθήσω τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Με την ευκαιρία εύχομαι σε όλες τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στα παιδιά που θα αγωνιστούν φέτος, επιτυχίες και το κυριότερο μακριά από τραυματισμούς, ώστε όλοι μαζί να χαρούμε αυτό που κάνουμε, αλλά και να πάμε ένα βήμα παραπάνω το τοπικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου