Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 8

Στον αυριανό τελικό του 2ου ποδοσφαιρικού τουρνουά Ιονίων Νήσων η μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Ε.Π.Σ. Κέρκυρας – Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
0 – 0 (πεν. 5-6)
Στον τελικό του 2ου ποδοσφαιρικού τουρνουά Ιονίων Νήσων, που διεξάγεται στη Λευκάδα, πέρασε η μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., μετά τη σημερινή της νίκη επί της αντίστοιχης της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας σήμερα το απόγευμα στην διαδικασία των πέναλτι.
Η ομάδα του Διονύση Λιονάτου, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά και διεξήχθη στο «Πλάτωνας Γρηγόρης» της Λευκάδας, πήρε το ένα από τα δύο «εισιτήρια που την στέλνουν στον τελικό με αντίπαλο την ομάδα της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
Στη συνέχεια και στην διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε, η ομάδα μας, απόλυτα εύστοχη ήταν η νικήτρια με σκορ 6-5, αφού στο 6ο και τελευταίο πέναλτι των αντιπάλων, ο Γερ. Καβαλλιεράτος απόκρουσε εντυπωσιακά.
Ο αυριανός τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο με ώρα έναρξης στις 17:30.
Για την ομάδα της Κεφαλονιάς/Ιθάκης ευστόχησαν κατά σειρά στα πέναλτι οι:
Μανέντης, Τριανταφυλλίδης, Φωκάς, Μουρελάτος, Καμπανός και Παγουλάτος.
Διαιτητής ο Θ. Μαζαράκης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Αναγνωστόπουλο και Δ. Ζώτο από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας - Λευκάδας.
Η σύνθεση της Μικτής μας
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Καβαλλιεράτος Γ., Καμπανός, Καβαλλιεράτος, Σουρβάνος (λ.τ. Κοκκόσης), Δρακάτος, Μανέντης, Μιχαλάτος, Φωκάς, Μουρελάτος, Τριανταφυλλίδης, Ζαχαράτος (Παγουλάτος).
Ε.Π.Σ. Κέρκυρας:Άνθης, Στανιμπέρης  (Καψάλης), Σκολαρίκης, Βούλγαρης, Καπάνταης, Καρύδης, Ρούσσης, Βερονίκης, Θεοδώρου (Καψάλης), Τζίλιος, Τσαουσίδης (λ.τ. Κ. Καπάνταης).
Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Δ. Λιονάτο και στα παιδιά του. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό και με την «κούπα»!
Στα άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός του Κερκυραίου ποδοσφαιριστή Τσαουσίδη, ο οποίος έσπασε το χέρι του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο του νησιού, όπου του τοποθετήθηκε γύψος.
Ν αναφέρουμε ότι την ομάδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στη Λευκάδα, συνοδεύει ο πρόεδρος  της, κ. Θέμης Βαλσαμής και το μέλος της Υ.Ε. της Ένωσης κ. Θανάσης Ψαράς.
* Οι φώτο δεν είναι από τον συγκεκριμένο αγώνα.
 Αποτέλεσμα εικόνας για φουτμπολ
Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  0 - 1
Στο αγώνα που ακολούθησε αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου επικράτησε της αντίστοιχης της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας με σκορ 1-0 και όπως προαναφέραμε θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό με αντίπαλο την δική μας ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου