Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

Νέο "μπαμ" από τους Πρόννους... Δυο νέες προσθήκες


Θεμέλια για ψηλά κτίζουν φέτος στους Πρόννους, αφού μετά τις ηχηρές μεταγραφές των Στ. Μοντεσάντου, Δημ. Περαματζή, Κων. Ζαρνακούπη, δυο ακόμη πραγματοποίησε σήμερα η νεοφώτιστη στην Α’ τοπική κατηγορία, ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη.
Η πρώτη ακούει στο όνομα ενός σπουδαίου, έμπειρου ποδοσφαιριστή και πολύ καλού παιδιού, του 33χρονου Αχαιού, Κώστα Παπαδημητρόπουλου από τον Παγκεφαλληνιακό και η δεύτερη ενός νεαρού και εξελίξιμου Σκαλισιάνου ποδοσφαιριστή του 14χρονου, Αλέξη Κουρκουμέλη.
Για τον Παπαδημητρόπουλο η αγωνιστική του παρουσία, τα δυο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην Κεφαλονιά με τα χρώματα των Α.Ε. Κεφαλονιάς, Παγκεφαλληνιακού τα λέει όλα.
Παλαιότερα αγωνίστηκε και με τις ομάδες των, Άρη Πατρών και Α.Ο. Πάτραι, στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους, τα δυο αυτά χρόνια αμυντικούς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Ένα παιδί χαμηλών τόνων που ξεχωρίζει για το πάθος που αγωνίζεται, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.
Ο Παπαδημητρόπουλος είχε πολλές προτάσεις, από διάφορες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, όμως ο ίδιος για τους δικούς του λόγους, αποφάσισε να αγωνιστεί αυτή την χρονιά σε ένα νοικοκυρεμένο Σωματείο, που με την επάνοδο του στη «μεγάλη» κατηγορία βάζει υψηλούς στόχους για μεγάλα πράγματα. Τώρα που θα φτάσει θα δείξει!
Αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος αμυντικός, όμως με την ίδια ευκολία, αν παραστεί ανάγκη, μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός ή ακόμη και πιο μπροστά.
Όσον αφορά τον νεαρό Αλέξη Κουρκουμέλη, πρόκειται για έναν αξιόλογο, στην ηλικία του ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να καλύψει θέση στην ενδεκάδα κάτω των «15» και στα άκρα της μεσαίας γραμμής των Πρόννων, είτε αριστερά, είτε δεξιά.
Παλαιότερα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στις ακαδημίες, της Εικοσιμίας και πέρυσι των Διλινάτων, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της μικτής παίδων της Ένωσης μας.
Σίγουρα είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου και με πολύ δουλειά θα διεκδικήσει θέση βασικού στην ενδεκάδα των Πρόννων. 
Είναι βέβαιο ότι το μέλλον του πλέον στο ποδόσφαιρο, εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αφού το ταλέντο υπάρχει και είναι αναμφισβήτητο.
Έτσι με τις δυο αυτές μεταγραφές και κυρίως του Παπαδημητρόπουλου, οι Πρόννοι βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για την είσοδο τους κατ’ αρχήν στα playoffs και στη συνέχεια όσο πιο ψηλά μπορέσουν να φτάσουν!
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του δελτίου ο Κ. Παπαδημητρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση αποκλειστικά στο Sportsthea:
«Κατ’ αρχήν να πω ότι η ομάδα των Πρόννων με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, λόγω του οικογενειακού κλίματος, αλλά και της οργάνωσης που διέκρινα σε αυτή και τους ευχαριστώ που με τίμησαν με την πρόταση τους.
Πιστεύω, ότι με αυτά τα στοιχεία, συν του ότι ήρθαν πολύ αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οι Πρόννοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό για την περιοχή, με την επάνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται να πω ότι η αποχώρηση της προηγούμενης ομάδας μου, του Παγκεφαλληνιακού από το πρωτάθλημα, τον οποίο ευχαριστώ για την απίθανη περυσινή μας «περιπέτεια», είναι πλήγμα για το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και εύχομαι σύντομα να επανέλθει στην ενεργό δράση, αφού είναι το πιο ιστορικό Σωματείο της Ένωσης και είναι αδιανόητο να βρίσκεται εκτός πρωταθλημάτων
Τέλος εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή χρονιά και στους συνάδελφους ποδοσφαιριστές επιτυχίες και προπάντων μακριά από τραυματισμούς. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να χαρούμε τόσο οι ίδιοι, όσο και οι φίλαθλοι ένα ποιοτικό πρωτάθλημα με όμορφο θέαμα. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου